Redactia.ro
Home » Știri » A închiriat pensiunea unor tineri pentru petrecerea de Revelion, dar a avut un șoc de dimineață. Ce a găsit proprietarul în locuința sa

A închiriat pensiunea unor tineri pentru petrecerea de Revelion, dar a avut un șoc de dimineață. Ce a găsit proprietarul în locuința sa

GALERIE FOTO (12)

Un proprietar de pensiune a fost contactat de un grup de tineri pentru a închiria spațiul pentru o petrecere de Revelion. De bună-credință, proprietarul le-a dat cheia și le-a urat distracție plăcută. Dimineața a avut parte de un șoc imens. Iată ce a găsit acesta în locuința sa!

A închiriat pensiunea unor tineri de Revelion

Iancu Barbu este proprietarul unei pensiuni din București. Acesta a fost contactat în ziua de 31 decembrie 2021 de un grup de tineri care dorea să închirieze integral pensiunea pentru petrecerea dintre ani. „Pe 31 decembrie în jur de ora 2, 3 fără ceva, m-a sunat un cetățean că ar vrea să închirieze vila aceasta pentru revelion, că apartamentul în care urmau să facă nu mai era disponibil. OK, eu fiind plecat la munte, la ora 7 a venit colega mea, s-a întâlnit cu ei, a luat banii, s-a dat bon fiscal.”, povestește bărbatul pentru Digi24.

Câteva ore mai târziu, toate camerele video din pensiune au încetat să funcționeze. Alertat de întâmplare, proprietarul a încercat să ia legătura cu tinerii care au închiriat spațiul. În zadar, însă. Niciunul n-a mai răspuns la telefon. Dis de dimineață, bărbatul s-a dus la pensiune și a avut parte de un șoc. Tinerii vandalizaseră întreaga pensiune.

A depus plângere penală și vrea să fie despăgubit

Ajuns la locație, proprietarul și-a găsit pensiunea vandalizată. Tinerii au distrus tot ce le-a stat în cale și au plecat nestingheriți. Bărbatul a sunat de urgență la Poliție și a depus o plângere penală: „A sunat la poliție. S-au strâns probe, s-au luat amprente, au lucrat ieri de la ora 10 dimineața până la ora 8 seara. Am făcut plângere penală și acum așteptăm.”, mai spune el.

Cât despre pagube, bărbatul estimează la câteva mii de euro: „20-30 mii euro. Mâine mă apuc să iau fiecare cameră în parte să văd exact stricăciunile peste tot și o să aduc și o echipă să-mi estimeze reparațiile, sunt 4 televizoare sparte, vreo 6 uși sparte”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: