Redactia.ro
Home » Sport » A înflorit după divorț! Dana Ganea arată senzațional la 46 de ani. FOTO în articol

A înflorit după divorț! Dana Ganea arată senzațional la 46 de ani. FOTO în articol

GALERIE FOTO (6)

Mitul cum că femeile înfloresc după o căsătorie consumatoare de viață este de multă vreme demontat. Astfel că, sunt multe doamne care pur și simplu își schimbă viața, radical, fie că slăbesc, își schimbă garderoba sau se îngrijesc mai mult. Este și cazul Danei Iaru, ex-Ganea soția lui Ionel Ganea, fostul fotbalist ce a făcut parte din Generația de Aur.

Dana Ganea are acum 46 de ani și este gata să ia viață de la capăt, mai ales după divorțul de Ionel Ganea ce a fost definitivat la finalul anului 2019. Printre motivele invocate, după cum bine se știe, au fost și cele legate de bătăile repetate pe care le încasa Dana Ganea. “Nu pot să neg. Viața nu e roz”, a declarat Ionel Ganea într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor. Tot acesta a spus că nu i-a interzis soției nimic niciodată și că a avut libertate pe tot parcursul căsniciei.

 
Dana Ganea l-a contracarat pe fostul soț

Ofensată de declarațiile lui Ionel Ganea, cunoscut pentru temperamentul său vulcanic, Dana a intervenit și a pus lucrurile la punct, pe pagina sa de Facebook. „Îmi cer scuze pentru că intervin. Am văzut declarațiile domului Ganea și pot să vă spun că m-au deranjat foarte tare declarațiile făcute despre copilul meu. Acest ex este un narcisist maxim. Atunci când vede că cineva este fericit și liniștit el trebuie să tulbure acest sentimente. Trebuie să respecte cel mai sacru dar, familia care i-a rămas. Dacă într-adevăr își iubește copiii ar trebui să îi lase în pace, să nu mai facă absolut nicio declarație despre ei, să își vadă de treburile și distracțiile lui pentru că astea îl fac fericit. Menționez că nu mai are niciun fel de legătură cu copiii mei: nici cu Ioana, nici cu George, dar se pare că nu îl interesează acest aspect. Sper ca declarațiile lui să nu fie luate în seamă și să nu îi afecteze cariera lui George (n.r. copilul celor doi, fotbalist la FC Viitorul), a scris Dana Iaru, fostă Ganea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: