Redactia.ro
Home » Știri » A întrecut-o pe Iulia Albu. Cu ce animal de companie a ieșit o femeie în centrul Iașiului. I-a pus lesa și l-a scos la plimbare

A întrecut-o pe Iulia Albu. Cu ce animal de companie a ieșit o femeie în centrul Iașiului. I-a pus lesa și l-a scos la plimbare

GALERIE FOTO (2)

Ea este femeia care a întrecut-o pe Iulia Albu. Dacă fosta soție a lui Mihai Albu îți scotea găina la plimbare, ei bine, o femeie din Iași e mai tare decât ea. Uite ce animal de companie are.

Cu ce animal de companie a ieșit o femeie în centrul Iașiului

Acum câțiva ani, Iulia Albu îi lăsa pe toți fără cuvinte, după ce a apărut în public cu o …găină. De data aceasta, o femeie din Iași a întrecut-o. Aceasta a ieșit la o plimbare prin centrul orașului cu un iepure. Și nu oricum, ci în lesă. Femeia a decis că este cazul să-și scoată animalul de companie la plimbare și nu a făcut-o oricum. Iepurele a devenit imediat atracție, pentru că mulți au fost cei care au rămas mirați că femeia își plimba iepurele cu o lesă.

Foarte multe persoane s-au oprit să vadă animalul blănos, despre care au crezut că este un câine. Nicidecum un iepure! ”Am crezut că este câine, dar când m-am apropiat era, de fapt, un iepure. Mi-am făcut cruce, n-am văzut în viața mea un iepure în lesă. Știu că sunt persoane care au iepuri drept animale de companie, dar credeam că îi țin în cuști sau ceva, nu în lesă pe stradă”, a povestit cineva, scrie Cancan.

Iepurii, animale de companie preferate de români

Iepurii sunt animale de companie preferate de români, ținând cont că aproape în fiecare petshop există de vânzare. Bineînțeles că, există și rase de iepuri care nu pot fi ținute într-un apartament. Specialiștii sunt de părere că rasele de iepuri mari sunt mai bolnăvicioase și mor devreme, iar cele de talie mică au o speranță de viață mai mare. Iepurii nu sunt foarte pretențioși atunci când vine vorba de îngrijit și poate acesta este și printre motivele, pentru care românii aleg să cumpere un iepuraș, drept animal de companie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: