Redactia.ro
Home » Monden » A învins cancerul de două ori, dar acum se confruntă din nou cu o problemă gravă. Eugenia Șerban a recunoscut

A învins cancerul de două ori, dar acum se confruntă din nou cu o problemă gravă. Eugenia Șerban a recunoscut

Eugenia Serban

Frumoasa Eugenia Șerban a demonstrat că este o luptătoare. În trecut, actrița s-a luptat de două ori cu o boală necruțătoare pe care a reușit să o învingă. O dată vindecată de cancer a crezut că problemele se vor opri aici, însă acum are parte din nou aspecte neplăcute. Cu ce problemă se confruntă acum Eugenia Șerban.

Eugenia Șerban, probleme financiare

Eugenia Șerban a acordat un interviu în care a vorbit despre cum mai este viața ei. Vedeta a fost întrebată dacă pandemia a afectat-o în vreun fel și dacă mai simte presiune în viață din cauza altor probleme. Eugenia Șerban a dezvăluit că pandemia a afectat-o din punct de vedere financiar. Ea a mărturisit că nu stă atât de bine din punct de vedere al situației financiare. Speră să mai fie solicitată la spectacole sau chiar pentru telenovele, dar momentan așteaptă contracte.

Stau prost cu banii, ca toată lumea, e un subiect delicat, prefer să nu vorbesc despre asta. Nu cred că se vor mai face prea curând alte telenovele, dar vor fi seriale tv, să vedem ce va urma, suntem în discuții, aștept contracte.„, a mărturisit Eugenia Șerban.

Eugenia Șerban a învins cancerul de două ori

Eugenia Șerban a vorbit deschis despre experiența cumplită prin care a trecut în perioada în care trata boala necruțătoare pe care a avut-o. Actrița a povestit că din luna oiunie a acestui an s eva întoarce pe marile scene pentru a profesa meseria de care este îndrăgostită iremediabil.

Mă simt mult mai bine. Merg în continuare la control medical, doar când trebuie. Momentan, stau acasă, nu joc. Abia din iunie o să încep activitatea. N-a fost ușor la început, pentru că oricine aude cuvântul cancer îl asociază cu moartea. Abia pe urmă am prins curaj și înveți să lupți. Am aflat că am cancer la un control de rutină. Îndemn orice femeie din lume asta să facă acele controale de rutină, o dată pe an. Medicul mi-a spus că ceva nu este în regulă, a vrut să facă investigații mai multe și, în ziua în care făcea și o biopsie brusc s-a hotărât, când eu eram anesteziată, să le spună asistentelor să-mi facă și o ecografie de sân.

A fost ziua în care am aflat că am cancer ginecologic și două tumori și la sâni. Nu am vrut să știe nimeni. Erau doar câțiva oameni acolo care știau. Doctorul meu, de la Spitalul Colentina, care stătea, săracul, cu ochii pe mine să nu mi se facă rău de la chimioterapie. M-ar fi doborât psihic, dacă aș fi spus, atunci, în perioada aia, că am cancer, apăream în toate ziarele. Fără prieteni, nu aș fi rezistat, nu aș fi putut învinge boala.„, a declarat Eugenia Șerban.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: