Redactia.ro
Home » Monden » Eugenia Șerban, din nou pe masa de operații: „Nu mă mai gândesc la moarte”

Eugenia Șerban, din nou pe masa de operații: „Nu mă mai gândesc la moarte”

GALERIE FOTO (5) Eugenia Serban

Eugenia Șerban a anunțat că va trebui să se opereze la mijlocul lunii septembrie. Actrița se luptă de ani buni cu cancerul, dar cu toate astea, știe să înfrunte toată situația cu zâmbetul pe buze. Actrița a dezvăluit că are încredere în medicul său și că nu îi mai este frică de moarte!

Eugenia Șerban, din nou pe masa de operații: „Nu mă mai gândesc la moarte”

Eugenia Șerban, în vârstă de 50 de ani a anunțat că la jumătatea lunii septembrie va suferi o intervenție chirurgicală. Actrița a declarat că nu îi este frică de această operație pentru că are încredere în medicul său.

Din cauza pandemiei de coronavirus, aceasta nu a putut merge des la control, iar perioada a fost ceva mai delicată.„Ştiam că va mai fi o intervenţie, dar în urma chimioterapiei a apărut şi cea de-a doua, pe care o voi face pe 14 septembrie. Nu sunt atât de complicate, dar sunt operaţii. Acum nu mă mai gândesc la moarte, doar atunci când am aflat de cancer m-am gândit la ea. Acum mi-am alungat acest gând. Am fost într-un spital din afara Bucureştiului, acolo unde opera chirurgul meu. Perioada de izolare a fost grea, căci toată lumea se comporta cu tine de parcă eşti lepros, asta până vine rezultatul negativ”, a dezvăluit Eugenia Şerban.

Eugenia Șerban diagnosticată cu două tipuri de cancer

În 2019, Eugenia Șerban avea să descopere în urma unui control ginecologic normal, că are cancer. La scurt timp, medicii i-au dezvăluit că suferă de cancer ginecologic, iar după biopsie, medicul i-a făcut o ecografie la sân. În aceeași zi, Eugenia a aflat că se luptă cu două tipuri de cancer: cancer ginecologic și cancer de sân.

Actrița a făcut chimioterapie, iar acum aceasta se simte bine. Mănâncă sănătos și are grijă de fizicul ei, deși a trebuit să se tundă foarte scurt. „Sunt OK! Mă simt bine. Urmez în continuare tratamentele pe care le am de făcut, mi-am pus gene, mi-am făcut părul albastru, acum e simplu să mă spăl pe cap, pentru că este scurt, mănânc foarte multe fructe pentru că e vară, cireşe, pepene roşu, piersici, caise, mere şi mă întreţin„,a spus cu zambetul pe buze Eugenia Șerban.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini