Redactia.ro
Home » Știri » A iubit târziu în viață, dar a iubit până la final. Mitică Popescu și povestea lui de iubire cu actrița Leopoldina Bălănuță: „Am realizat că o iubesc când a trebuit să fie internată”

A iubit târziu în viață, dar a iubit până la final. Mitică Popescu și povestea lui de iubire cu actrița Leopoldina Bălănuță: „Am realizat că o iubesc când a trebuit să fie internată”

A iubit târziu în viață, dar a iubit până la final. Mitică Popescu și povestea lui de iubire cu actrița Leopoldina Bălănuță: „Am realizat că o iubesc când a trebuit să fie internată”

Iată povestea de iubire dintre Mitică Popescu și Leopoldina Bălănuță, o poveste dintre doi actori, demnă de un film, încheiată într-o zi de toamnă după 25 de ani. Cum a început, cum a decurs și cum s-a terminat: marele actor nu a dat jos verigheta de pe deget nici când juca rolul unui celibatar.

Mitică Popescu și povestea lui de iubire cu actrița Leopoldina Bălănuță: „Am realizat că o iubesc pe Poldi când a trebuit să fie internată”

Mitică Popescu și Leopoldina Bălănuță s-au cunoscut în 1977 și s-au apropiat datorită meseriei lor. Iubirea a căpătat contur, însă, în spatele cortinei.

„Ne făcea plăcere să ne întâlnim doar noi doi, fără prieteni, și stăteam ore întregi într-un restaurant până la ora închiderii. Fără declarații banale, pompoase, am simțit amândoi că suntem făcuți unul pentru celălalt”.

„Am realizat că o iubesc pe Poldi atunci când a trebuit să fie internată timp de o lună și jumătate la Fundeni, din cauza unei peritonite. O vizitam în fiecare zi, îi duceam de mâncare și stăteam cât mai mult posibil lângă ea”, povestea Mitică Popescu, în urmă cu câțiva ani, pentru jurnalul.ro.

S-au căsătorit de Revelion, la 40, respectiv 42 de ani. Credeau că sunt „prea bătrâni” ca să mai meargă la biserică, așa că tatăl actriței, de meserie preot, i-a cununat chiar în noaptea dintre ani.

„Ne-a fost jenă de vârsta noastră. Pentru dragoste nu contează vârstă, dovadă că am stat împreună 25 de ani, dar lumea te mai judecă”, a declarat Mitică Popescu, potrivit sursei menționate mai sus.

Lui „Poldi” îi plăcea să pescuiască, dar lui nu. El făcea piața, iar ea gătea. S-au avut unul pe celălalt și atât, dar așa a fost să fie.

Nu avem copii, pentru că ea nu putea să rămână însărcinată. Plus că, nouă, actorilor, ne este foarte greu să creștem și o floare, la programul pe care-l avem”, a spus Mitică Popescu, potrivit Jurnalul.

Cu bune, cu rele, au rămas împreună și s-au iubit până la final. Soția lui Mitică Popescu a murit la 63 de ani, din cauza unei ocluzii intestinale. În ziua când a decedat, i-ar fi spus partenerului ei de viață următoarele cuvinte, care nu s-au împlinit: „Te iubesc atât de mult, încât aș vrea să mori înaintea mea!”.

Cei doi au locuit într-un bloc din zona Televiziunii Române. Într-un interviu din 2005 pentru „Formula AS“, la şapte ani de la dispariţia soţiei, Mitică Popescu confirma că a rămas în casă și după decesul soției.

„Casa e cum o ştiţi, n-am schimbat absolut nimic. Doar că de când nu mai e soţia mea, nu mai pot intra în dormitorul nostru. Iar verigheta nu mi-o scot din deget pe scenă, chiar dacă joc rolul unui celibatar”, spunea el la acel moment.

Mitică Popescu nu s-a recăsătorit după decesul soției. El s-a stins din viață pe 3 ianuarie 2023.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: