Redactia.ro
Home » Monden » A lăsat o altă femeie însărcinată! Vedeta de-abia îl iertase pentru o altă infidelitate

A lăsat o altă femeie însărcinată! Vedeta de-abia îl iertase pentru o altă infidelitate

GALERIE FOTO (3)

Nici bine nu s-au vindecat rănile infidelității din 2018, căci bărbatul a comis-o din nou! Vestea că acesta i-a fost din nou infidel a căzut ca un trăsnet peste vedeta de 37 de ani, care de data aceasta nici nu vrea să mai audă de el. Cine e femeia pe care a lăsat-o însărcinată de data aceasta și cum reacționează vedeta de reality-show în fața acestor noi dovezi de infidelitate!

A lăsat o altă femeie însărcinată

În ultimii 4 ani, Khloe Kardashian a avut o relație on-off cu tatăl fetiței sale, True. Asta pentru că în timp ce era însărcinată cu fetița ei, Tristan a înșelat-o cu o apropiată de-a ei. Scandalul din 2018 a fost imens și a ținut primele pagini ale ziarelor de scandal din SUA multă vreme. În cele din urmă, în 2020, când s-a pornit pandemia de coronavirus, a decis să-i mai dea o șansă lui Tristan și să formeze din nou cuplu. Iată, însă, că fericirea n-a durat mult nici de data aceasta.

Khloe și Tristan alături de fiica lor de 3 ani, True

Potrivit DailyMail, sportivul a înșelat-o pe Khloe Kardashian, sora mai mică a lui Kim, cu nimeni alta decât antrenoarea sa de fitness. Idila dintre cei doi s-ar fi consumat în martie, atunci când Maralee Nichols a și rămas însărcinată. Despre asta ar fi aflat și Khloe, dat fiind faptul că ea și Tristan au ajuns la despărțire câteva săptămâni mai târziu.

Așadar, Tristan și Khloe nu mai formează un cuplu din primăvara acestui an, însă toată povestea a afectat-o destul de mult. „E supărată că a aflat că a înșelat-o din nou. Pur și simplu nu-i vine să creadă că o să fie din nou tată cu o altă femeie”, spune o sursă din anturajul vedetei de reality-show. Totul este cu atât mai dureros cu cât Khloe anunțase că vrea să facă al doilea copil cu Tristan Thompson.

Amanta i-a adus pe lume un fiu pe 2 decembrie

Amanta pe timpul sarcinii

Potrivit presei americane, amanta i-ar fi dat naștere unui băiețel chiar la începutul lunii decembrie. Maralee, în vârstă de 31 de ani, de profesie antrenoare de fitness, îl dă acum în judecată pe Tristan pentru a-l obliga să-și recunoască fiul și pentru a-i plăti pensia alimentară. Aceasta s-a mutat din Houston la Los Angeles pentru a supraveghea acest proces și pentru a fi mai aproape de tatăl fiului său.
Ea a depus la tribunal niște dovezi incriminatorii, dar și unele mesaje dintre cei doi, trimise când Tristan a aflat că e însărcinată. Aparent, Tristan i-ar fi cerut să facă avort, dat fiind faptul că el era într-o relație cu Khloe Kardashian, mama fiicei sale, la acea vreme.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: