Redactia.ro
Home » Știri »  A mancat pizza cu… surprize. INCREDIBIL ce a putut sa gasesca in mancare

 A mancat pizza cu… surprize. INCREDIBIL ce a putut sa gasesca in mancare

Nu mica a fost mirarea unui iesean cand a descoperit ca pizza pe care a comandat-o continea un ingredient mai putin obisnuit. Barbatul a povestit ca era cat pe ce sa isi rupa dintii atunci cand a muscat dintr-o bucata de… sarma.

Ingredientele clasice de pizza sunt binecunoscute, insa ce se intampla atunci cand bucatarul schimba reteta si adauga o bucata de sarma, din  greseala? Se intampla la Iasi, unde un barbat care isi savura pizza comandata, alaturi de familie, s-a luptat cu o bucata de sarma care i-a ranit gura si care i-a lasat un gust amar, si la propriu si la figurat.

A mancat pizza cu familia, insa doar barbatul a fost ranit

Din fericire, doar barbatul cu pricina a fost ranit, astfel ca atat mama cat si copilul au fost feriti de tragedie. „Pe data de 12.10.2020 am comandat o pizza de la restaurant. Comanda a fost achitată la ora 18:18. Am comandat pizza specialitatea casei. Am plătit 30 lei și 90 de bani. Curierul a venit la ușa apartamentului meu. Am luat pizza, am pus-o pe masă și am început să mâncăm alături de soția mea și băiatul de 4 ani. Când am mușcat din felia de pizza am simțit ceva ascuțit în gură. Când am vomitat, am observat o bucată de sârmă. M-am panicat. Mi-a rănit gingia și falca”, a relatat barbatul.

Restaurantul cu pricina are „relatii”

In plus, cand barbatul i-a amenintat pe patronii restaurantului ca ii da in judecata, acestia au amenintat cu relatiile pe care le au. “Am sunat la curier, dar mi-a zis că nu e vina lui. Am sunat la administratorul restaurantului, care mi-a spus că sârma este de la peria de curățat grătarul și dacă vreau, poate să-mi dea o pizza și că nu are ce face. Problema este că putea să fie un copil. Când am spus că-l reclam, a lăsat de înțeles că are relații. Am zis că-l dau în judecată. În seara respectivă m-au sunat de mai multe ori de la restaurant, dar nu am mai răspuns”, a conchis clientul ghinionist.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: