Redactia.ro
Home » Știri » A murit actorul Juan Joya Borja, celebru pentru râsul său. Care a fost cauza

A murit actorul Juan Joya Borja, celebru pentru râsul său. Care a fost cauza

A murit actorul de comedie, Juan Joya Borja. Acesta avea 65 de ani și s-a stins din viață, miercuri, la Spitalul Virgen del Rocio din Sevilla.

A murit actorul Juan Joya Borja, celebru pentru râsul său. Care a fost cauza

Juan Joya Borja, popularul actor care s-a remarcat prin râsul său unic, a murit, miercuri, la vârsta de 65 de ani. I se mai spunea ”El Risitas” și avea o boală necruțătoare. Drept urmare, acesta era internat încă din luna septembrie a anului trecut la Spitalul Caridad din Sevilla.

Actorul avea amputat un picior

În speranța că va fi mai bine îngrijit și din cauză că boala i-a recidivat, actorul a fost transferat recent la Spitalul Universitar Virgen del Rocio. Aici, însă, a decedat la scurt timp. Potrivit presei spaniole, Juan avea amputat și un picior la vârsta de 65 de ani, din cauza problemelor de sănătate.

Juan Joya Borja este viral în mai multe filmulețe, din mediul online, datorită râsului său. El s-a făcut remarcat la începutul anilor 2000, în show-uri precum: „El vagamundo” sau „Ratones coloraos”. Aici  își povestea experienţele alături de „El Peíto”. Datorită umorului său inconfundabil, dar și a sloganului său, „cunaooo” , s-a ales cu porecla „El Risitas”. Totodată, Juan Joya Borja a ajuns să devină faimos la nivel internațional în anul 2014, după ce un filmuleț al său a devenit viral. Mai exact, filmulețul Reddit, realizat în 2007. În videoclip, Juan povestea prima sa zi de muncă la un restaurant de lângă ocean.

Borja, prin prisma râsului său, a fost pus să râdă, și pentru lansarea anumitor produse Apple. Concret, pentru produse care au fost lansate în mai multe regiuni și limbi, adunând astfel milioane de vizualizări la videoclipuri. Deși a murit, el va rămâne în continuare viral pe internet. Mai ales că pe platforma de streaming de jocuri Twitch, sunt multe emoticoane cu acesta. Personalitățile mass-media spaniole și utilizatorii de social media au adus un omagiu lui Juan Joya Borja.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: