Redactia.ro
Home » Știri » O fostă concurentă a X Factor UK acuză că a fost agresată sexual: ”Încă îi simt mirosul”

O fostă concurentă a X Factor UK acuză că a fost agresată sexual: ”Încă îi simt mirosul”

 X Factor UK este marcat de un scandal de proporții. Katie Waissel, o fostă participantă și care a ajuns până în semifinală în anul 2010, dezvăluie că a fost abuzată sexual de către unul dintre membrii echipei.

O fostă concurentă a X Factor UK acuză că a fost agresată sexual: ”Încă îi simt mirosul”

Katie Waissel, o fostă concurentă a X Factor UK, din 2010 și care a ajuns până în semifinală a iscat un real scandal. Tânăra acuză că a fost violată de către unul dintre oamenii echipei. S-a întâmplat în camera unui hotel de lux din SUA. unde a mers să se vadă cu acesta pentru a discuta despre cariera sa. Deși au trecut mulți ani de atunci, Katie a preferat să tacă și abia acum a scos totul la iveală.

„Încă îi simt mirosul. Am fost paralizată. Am fost în stare de șoc. Tot ce puteam gândi era: Cum voi părăsi această cameră? Am fost o victimă, dar nu mi-aș permite să recunosc cât de groaznic a fost. Nu am vorbit până acum despre asta deoarece am crezut că voi fi pe lista neagră și nu voi mai lucra niciodată.Eram vulnerabil, dar vremurile s-au schimbat și acum mă simt suficient de puternică să vorbesc. Am fost atât de concentrată să am succes și am fost vulnerabilă, iar un om ca acesta a profitat de mine. Dacă aș putea să mă întorc în timp, nu aș fi participat niciodată”, a declarat cântăreața, potrivit The Sun.

Tânăra nu a depus plângere împotriva agresorului

În pofida acuzației aduse, tânăra nu vrea să depună plângere, deoarece nu are dovezi. Asta în condițiile în care nici bărbatul acuzat nu-și recunoaște fapta și nu mai lucrează, de altfel, pentru X Factor UK. Compania Cowell, cea care deține renumitul show muzical a demarat o anchetă.

„Am rugat-o pe Katie să depună o plângere la noi și să detalieze acuzațiile. Ea a ales să nu depună plângere pentru comportamentul său, iar el a negat totul. Astfel, fără dovezi nu am putut face nimic. Bineînțeles, rămânem pregătiți și dornici să investigăm afirmațiile ei dacă alege să ni le detalieze ”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: