Redactia.ro
Home » Monden » Cine este soțul Loredanei Groza. Detaliul neștiut din viața juratei de la X Factor

Cine este soțul Loredanei Groza. Detaliul neștiut din viața juratei de la X Factor

GALERIE FOTO (7) Cine este soțul Loredanei Groza

Cine este soțul Loredanei Groza. Frumoasa jurată de X Factor are o carieră de succes și o familie minunată. Puțină lume știe cine este soțul Loredanei Groza și cu ce se ocupă acesta. Andrei Boncea este căsătorit cu artista din 1998 și au împreună o fată. Detaliul neștiut din viața Loredanei Groza.

Cine este soțul Loredanei Groza. Detaliul neștiut din viața juratei de la X Factor

Cine este soțul Loredanei Groza. Loredana Groza este una dintre cele mai bune voci din România, iar la 50 de ani, artista arată extraordinar. Publicul s-a obișnuit cu Loredana Groza, cu aparițiile sale de senzație și cu show-urile sale de senzație. Însă, trebuie să știți că deși este mereu dezinvoltă și îmbracă ținute tot mai provocatoare, Loredana este căsătorită și are o fiică de 22 de ani. Vedeta de la X Factor este căsătorită cu Andrei Boancea din 1998 și tot atunci a născut-o pe Elena, unica fiică a artistei. Cu toate că ea apare în fața reflectoarelor mai mereu, soțul acesteia este mult mai discret și nu îi place să fie în centrul atenției. De-a lungul anilor au circulat multe zvonuri comform cărora cei doi ar fi divorțat, dar nu lucrurile nu stau deloc așa. Loredana și Andrei se înțeleg de minune și au în continuare o familie discretă din toate punctele de vedere!

Andrei Boncea este producător român de film, iar de-a lungul carierei sale a avut mai multe producții cinematografice care au avut un mare succes.„Supravieţuitorul’, „Fire and Ice: Cronica Dragonilor’ şi „Garcea şi oltenii’. De asemenea, soțul Loredanei Groza a participat la multe producții internaționale realizate în România și care au fost chiar nominalizate la Oscar.

Povestea de iubire dintre Loredana Groza și Andrei Boncea

De ani de zile o vedem pe Loredana Groza pe scenă sau la TV, dar puține ori a ieșit pe post să vorbească despre viața sa personală. Aceasta a preferat să se laude cu cariera sa pe care le-a lansat de-a lungul anilor. Loredana este căsătorită de mai bine de 20 de ani cu Andrei, iar împreună au o fiică, Elena. Într-un interviu, vedeta a declarat că încearcă să fie o mamă bună și să devină mama de care copilul său are nevoie.

Atunci când este acasă, Loredana încearcă să lase deoparte toate probleme legate de cariera muzicală și să se dedice exclusiv familiei, astfel vedeta gătește, face curat. Mai mult, Loredana a spus că soțul său nu a fost niciodată gelos și că acesta este detaliul care a contat cel mai mult în căsnicia lor. „Secretul e să nu fii gelos, să ai încredere, să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine, să nu îl sufoci, să nu îl controlezi, și atunci când există acea încredere și acea relaxare, degajare, cred că relația nu e atât de solicitantă. Suntem în showbiz amândoi, și atunci înțelegem problemele și putem să ne susținem reciproc”, a spus Loredana Groza.

Referitor la dorința soțului său de a nu fi în lumina reflectoarelor, artista a spus că amândoi au fost de acord cu asta. „De la început, amândoi am zis că așa e cel mai bine. Andrei e un tip foarte discret și nu vrea să stea în lumina reflectoarelor. E suficient să fie o persoană în casă care să atragă atâtea blițuri”, a răspuns Loredana.

Cum arată locuința Loredanei Groza

Casa în care locuieşte Loredana Groza se află în nordul Bucureştiului, într-o zonă selectă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: