Redactia.ro
Home » Monden » Loredana Groza s-a pozat în ipostaze îndrăznețe! Vedeta a purtat un costum de baie minuscul

Loredana Groza s-a pozat în ipostaze îndrăznețe! Vedeta a purtat un costum de baie minuscul

GALERIE FOTO (3) Loredana Groza s-a pozat în ipostaze îndrăznețe! Vedeta a purtat un costum de baie minuscul

Loredana Groza s-a pozat în ipostaze îndrăznețe! Artista și-a surprins din nou fanii cu o apariție într-un costum de baie minuscul. 

Loredana Groza s-a pozat în ipostaze îndrăznețe

Loredana Groza și-a surprins din nou fanii cu postări incendiare. Artista șochează din nou cu silueta ei și nu-și arată vârsta pe care o are. Aceasta a vrut să le arate admiratorilor ei fotografii din vacanța din Mexic și a postat mai multe poze de la piscină, unde a purtat un costum de baie minuscul.

După ce a ajuns în vacanța exotică în Tulum, jurata de la X Factor a ales să petreacă mai mult timp la piscină, relaxându-se după munca pe care a depus-o până acum. Aceasta nu se sfiește nici la vârsta de 50 de ani și le arată fanilor de pe Instagram trupul dezgolit, scrie spynews.ro.

Fotografiile postate de artistă au fost foarte apreciate de fani, aceasta făcând senzație într-un bikini minuscul de o culoare roz foarte țipătoare care îi lăsa la vedere abdomenul. Mai mult, aceasta a postat și câteva videoclipuri pe rețelele de socializare, lăsânudu-și la vedere formele apetisante în timp ce dansează lasciv pe ritmuri latino într-un local din superba destinație. Aflată cu un grup de prieteni la un restaurant, Lori a dansat fără rețineri, iar la un moment dat s-a urcat și pe masă. Mai apoi, chiar a luat la dans și un tânăr, care nu a putut ține pasul cu firea dinamică a cântăreței.

Care sunt trucurile la care apelează vedeta

Pentru a se menține în forma aceasta, Loredana Groza a explicat într-un interviu ce trucuri folosește. Chiar dacă a fost criticată pentru faptul că are multe operații estetice, aceasta a spus că felul cum arată nu depinde doar de acest aspect.

”Ritualul meu de îngrijire e simplu și practic, pentru că nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor, cum foarte mulți mă «acuză». Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel, cine mă cunoaște știe că așa e. E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de asta arată bine, dar nu, nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine. 

Sport, mâncare simplă, meditație… E practica ta zilnică, trebuie să fie constantă, să îți faci timp dimineața și seara de câteva momente pentru tine, care să te ajute să te simți bine în pielea ta! Operațiile pot să mai aștepte. Sunt atâtea soluții simple, eficiente și neinvazive, în ziua de azi, a declarat Loredana Groza.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: