Redactia.ro
Home » TV » Pandemia nu își face simțită prezența la Tulum, în Mexic. Loredana Groza s-a distrat pe mese, până în zorii zilei

Pandemia nu își face simțită prezența la Tulum, în Mexic. Loredana Groza s-a distrat pe mese, până în zorii zilei

GALERIE FOTO (2) Loredana Groza

Loredana Groza s-a distrat pe cinste la Tulum, în Mexic. Artista s-a simțit în largul său și a petrecut până în zori alături de mai multe prietene, dar și de potențiali admiratori.

 

Loredana Groza, distracție în Mexic în plină pandemie

Loredana Groza petrece de aproape două săptămâni în Tulum, Mexic. Artista a făcut revelionul la Tulum, una dintre cele mai iubite și renumite insule pentru petrecerile de lux și pentru voia bună.

,,Regina” muzicii pop din România a făcut furori pe plajele mioritice din Tulum, unde defilează precum o gazelă într-un outfit  care îi pune foarte bine în valoare trupul la vârsta de 50 de ani.

Loredana Groza a făcut senzație la ultima petrecere la care a participat. Vedeta s-a urcat pe masă, a luat artificiile în mână și a dansat fără oprire, zâmbind și simțindu-se bine. Mai mult, blondina a făcut și câteva cuceriri „nevinovate”. Un brunet tânăr a abordat-o discret pe artistă și i-a acordat toată atenția de care aceasta avea nevoie.

Loredana Grzoa a vorbit despre operațiile estetice

Jurata de la X Factor a susținut că nu a apelat la operații estetice până în acest moment. Blondine susține cu toată încrederea că operațiile estetice pot să mai aștepte.” Mai mult, artista a dezvăluit și care sunt trucurile la care a apelat pentru a arăta mai bine.

”Ritualul meu de îngrijire e simplu și practic, pentru că nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor, cum foarte mulți mă «acuză».

Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel, cine mă cunoaște știe că așa e. E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de asta arată bine, dar nu, nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine. 

Sport, mâncare simplă, meditație… E practica ta zilnică, trebuie să fie constantă, să îți faci timp dimineața și seara de câteva momente pentru tine, care să te ajute să te simți bine în pielea ta! Operațiile pot să mai aștepte. Sunt atâtea soluții simple, eficiente și neinvazive, în ziua de azi”, a spus Loredana Groza într-un interviu pentru VIVA!.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: