Redactia.ro
Home » Monden » Loredana Groza nu are teamă de coronavirus! Cum a fost surprinsă

Loredana Groza nu are teamă de coronavirus! Cum a fost surprinsă

Loredana Groza

Loredana Groza pare că nu are teamă de coronavirus. Cântăreața a fost surprinsă fără mască de protecție, în urmă cu câteva zile, în zona Floreasca din Capitală.

Loredana Groza, fără mască de protecție

Loredana Groza a fost surprinsă fără mască de protecție, în urmă cu câteva zile, în zona Floreasca din București. Artista a fost surprinsă astfel de paparazzi, în timp ce ieșea de la unul dintre cele mai scumpe restaurante din Capitală, ”Raionul de Pește”. Loredana Groza era însoțită de o prietenă și, cu toate că nu a avut mască, s-a îmbrăcat corespunzător încât să nu fie observată, informează cancan.ro

Sursa: Cancan.ro.

Loredana Groza avea o geacă groasă de iarnă, glugă pe cap, trening, ghete și o pereche de ochelari de soare, probabil pentru a nu observată de nimeni, mai ales că era nemachiată.

Sursa: Cancan

Loredana Groza a mai fost surprinsă fără mască de protecție

Loredana Groza a mai fost surprinsă fără mască de protecție în urmă cu două săptămâni, în timp ce ieșea de la un salon de înfrumusețare. Atunci, a rugat-o pe prietena care o însoțea să îi facă câteva poze.

Sursa: Cancan

Cum se menține în formă Loredana Groza

La cei 50 de ani, Loredana Groza arată de invidiat. Ea spune că arată atât de bine datortă alimentanției echilibrate, sportului și somnului.

“Sportul, un regim alimentar sănătos și somnul sunt cele trei must-uri pentru a fi mereu în formă. Trebuie să îți balansezi regimul, astfel încât organismul tău să nu simtă lipsa niciunui component de care are nevoie ca să funcționeze normal.

Trebuie să îl «păcălești» . De asta, am renunțat la dietele drastice pe care le consider absolut dăunătoare; chiar dacă te ajută să pierzi în greutate foarte repede, la fel de repede pui kilogramele la loc, imediat ce începi să mânânci normal”, a declarat Loredana Groza într-un interviu pentru feminis.ro.

De altfel, are grijă și să-și hidrateze corpul cu produse naturale, care nu au parfum și ingrediente toxice.

Produsele mele sunt aproape în totalitate naturale: cremele de față, șampoanele și, în general, tot ceea ce pun pe mine încerc să fie cât mai natural. Prefer produsele care să nu dăuneze, să nu îmi atace sistemul și, de aceea, sunt îndrăgostită de companiile care în ultimii ani au scos produse fără conservanți, fără parfum și fără ingrediente toxice”, a mai dezvăluit Loredana Groza într-un intervviu.

Loredana Groza este, dincolo de toate, un artist desăvârșit. Are 35 de ani de carieră în muzică și spune că nu  i-a fost ușor să reziste atâția ani în acest domeniu.

”Au fost foarte multe, pentru că scena este o junglă. Iar ca să reziști 35 de ani într-un domeniu atât de competitiv și schimbător e foarte dificil. Sunt poate singurul exemplu care a reușit această performanță. Asta ține foarte mult de tine, de cât îți dorești, de pasiunea pe care o ai și de cât ești dispus să sacrifici, pentru că există un preț pe care îl plătești.  Dar e natura mea să fiu competitivă, asta e ceea ce mi-a adus bucurie. Îmi place să fac oamenii fericiți, chiar dacă uneori mi-a fost greu ori au existat momente în care simțeam că nu mai pot, momente în care trebuia să trec peste boală, suferință, durere și să duc până la capăt un concert sau un turneu. Întotdeauna însă fanii mei mei au fost cei mai importanți, iar susținerea lor a fost pentru mine o misiune și nu puteam să-i dezamăgesc”, a explicat Loredana Groza într-un interviu pentru Libertatea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: