Redactia.ro
Home » Monden » Brad Pitt, surprins în ipostaze neașteptate. Actorul a apărut într-un scaun cu rotile

Brad Pitt, surprins în ipostaze neașteptate. Actorul a apărut într-un scaun cu rotile

GALERIE FOTO (6) Actorul a apărut într-un scaun cu rotile

Brad Pitt, surprins în ipostaze neașteptate. Fostul soț al Angelinei Jolie este de nerecunoscut. Celebrul actor a fost fotografiat în scaun cu rotile în timp ce ieșea dintr-un centru medical din Beverly Hills. Fanii săi au fost îngrijorați, iar apropiații lui Brad Pitt au făcut declarații legate de starea de sănătate a actorului.

Brad Pitt, surprins în ipostaze neașteptate. Actorul a apărut într-un scaun cu rotile

Brad Pitt, surprins în ipostaze neașteptate. Este cunoscut în întreaga lume pentru rolurile sale jucate în unele dintre cele mai celebre filme de la Hollywood. Brad Pitt și-a surprins fanii în urmă cu câteva zile. Pe 14 aprilie, acesta a fost surprins la ieșirea dintr-un centru medical din Beverly Hills, iar pozele au devenit publice abia acum. Brad era însoțit de asistente medicale, dar și de către agenții săi de pază.

Ceea ce le-a atras atenția internauților a fost faptul că celebrul actor de la Hollywood era în scaun cu rotile. Fostul soț al Angelinei Jolie era greu de recunoscut din cauza hainelor pe care le purta. Îmbrăcat în haine închise la culoare, un hanorac negru, glugă pe cap, acesta și-a ascuns privirea în spatele unei perechi de ochelari și a purtat și mască de protecție. Ulterior, au apărut informații legate de vizita sa la doctor. Se pare că actorul ar fi vizitat cabinetul medicului dentist, acolo unde și-a extras măselele de minte care îl deranjau, iar anestezia a fost una puternică, astfel că actorul a preferat să fie condus până la mașină în scaun cu rotile. Așadar, fanii pot sta liniștiți, pentru că actorul este sănătos.

Scandal de proporții între Brad Pitt și Angelina Jolie

Angelina Jolie și Brad Pitt au format unul dintre cele mai apreciate cupluri de la Hollywood. Cei doi s-au despărțit de câțiva ani, dar nu în termini prea buni. Pe lângă avere, cei doi sunt nevoiți să discute custodia celor șase copii pe care îi au împreună, amândoi dorind custodia completă a acestora. Actorul ar fi deranjat de faptul că Angeuna ar dori custodia completă a copiilor pentru a părăsi țara pentru totdeauna, fără acordul lui. Surse apropiate susțin că Brad Pitt nu ar dori decât să își vadă copiii ori de câte ori dorește fără să fie nevoie să îi viziteze la celalălat capăt al lumii.

De-a lungul timpului, procesul pentru stabilirea custodiei celor șase copii, Maddox, Pax, Shiloh, Zahara și gemenii Viviene și Knox a suferit multe amânări. Priya Sopori, avocata principala a Angelinei s-a retras după ce a considerat că actrița devenise mult prea dură, dorindu-și să-și distrugă soțul. Cu toate că s-a comportat dur cu avocații săi, Angelina ar putea avea șanse mari de câștig. Au fost aduse dovezi referitoare la modul violent în care Brad Pitt reacționează atunci când consumă alcool. „M-am separat pentru bunăstarea familiei mele. A fost decizia corectă. Continuu să mă concentrez asupra recuperării lor. Unii au profitat de tăcerea mea, iar copiii văd în presă minciuni despre ei înșiși. Le reamintesc că își cunosc propriul adevăr. De fapt, aceștia sunt șase tineri foarte curajoși și foarte puternici ”, spunea Angelina într-un interviu acordat anul trecut.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: