Redactia.ro
Home » Monden » Ce transformare! Cum a ajuns să arate Brad Pitt după despărțirea de Angelina Jolie

Ce transformare! Cum a ajuns să arate Brad Pitt după despărțirea de Angelina Jolie

GALERIE FOTO (5) Cum a ajuns să arate Brad Pitt după despărțirea de Angelina Jolie

Brad Pitt a șocat pe toată lumea cu apariția lui recentă. Fanii sunt absolut uimiți de felul cum a ajuns să arate Brad Pitt după despărțirea de Angelina Jolie. 

Cum a ajuns să arate Brad Pitt

Celebrul actor din ”Once Upon a Time in Hollywood” a participat săptămâna trecută la un eveniment caritabil unde a ajutat la distribuirea hranei celor nevoiași în timpul pandemiei. DailyMail.com a obținut imagini exclusive cu actorul cărând cutii cu alimente și având un aspect total neobișnuit.

Îmbrăcat în niște jeanși albaștri largi, cu o cămașă în carouri și un tricou al, Brad Pitt a fost greu de recunoascut. Actorul a avut parul dezordonat, iar faptul că purta mască îl făcea greu de recunoscut. Mulțimea de oameni care s-a adunat la eveniment abia l-a putut observa pe Brad Pitt descărcând singur camionul cu alimente ore în șir.

Brad Pitt a fost surprins de fotografi la începutul zile stând de vorbă cu prietena lui din Germania, Nicole Poturalski. El împreună cu bruneta au fumat o țigară iar apoi s-au despărțiti și l-a lăsat pe actor să se ocupe de treabă.

Brad Pitt s-a implicat în munca de voluntariat

Actorul a muncit din greu și nu s-a oprit până nu a fost totul așa cum și-a dorit. Martorii care au participat la eveniment l-au numit ”erou” pentru că s-a luptat toată ziua cu lăzile uriașe de alimente.

”Brad chiar părea un erou, omul nu s-a oprit toată ziua. A fost uimitor doar să-l vezi conducând un camion mare în South Central LA în vremurile Covid. Era complet angajat, puteai vedea că nu era cazul ca el să se întoarcă și să-și arate fața. Purta mănuși și era implicat, probabil mai mult decât oricine altcineva acolo”, a declarat un martor ocular.

Martorii au spus, de asemenea, că Brad Pitt a stat acolo timp de vreo patru ore. Actorul lua câte o pauză doar pentru a fumat o țigară, iar apoi se întorcea la muncă.

”A cărat mai multe cutii decât oricine altcineva. A făcut asta non-stop și, spre final, când toate cutiile au fost descărcate, le-a înmânat oamenilor din rând”, a mai adăugat martorul.

Oamenii abia l-au recunoscu atunci când împărțea alimentele, din cauza aspectului său neîngrijit. Se pare că celebrul actor trece printr-o perioadă grea, mai ales că se află în plin proces cu fosta sa soție, Angelina Jolie.

Actorul se luptă pentru custodia copiilor

În ciuda succesului său profesional din acest an, primind primul său Oscar și un Glob de Aur pentru cel mai bun actor în rol secundar, viața lui Brad Pitt este una haosată.

În prezent, el se află în proces cu fosta lui soție, Angelina Jolie, pentru custoria celor șase copii ai lor. Chiar dacă s-au spus zvonuri cum că ce doi vor o împăcare, luna trecută aceste bârfe au fost dezmințite.

Brad Pitt, numit odată cel mai sexy bărbat în viașă, pare să-și refacă viața după divorțul monstru cu celebra sa soție. În timpul evenimentului caritabil, actorul a fost văzut cu o brunetă și părea că se simt bine unul în compania celuilalt.

Cum a ajuns să arate Brad Pitt

”Brad a intrat într-o cafenea locală și a luat două băuturi pentru el și pentru doamna brunetă. S-au așezat în spatele camionului pe care îl adusese Brad cu alimente. Au stat acolo probabil vreo 20 de minute, râzând și discutând în timp ce el fuma din țigară”, a declarat o sursă pentru DailyMail.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: