Redactia.ro
Home » Monden » Brad Pitt are o nouă iubită. Are doar 27 de ani și e model! Primele fotografii de cuplu

Brad Pitt are o nouă iubită. Are doar 27 de ani și e model! Primele fotografii de cuplu

GALERIE FOTO (7) Brad Pitt

Brad Pitt este îndrăgostit de brunet de 27 de ani. După ce a divorțat de Angelina Jolie au existat mai multe speculații despre posibilele relații ale celebrului actor. De ceva timp se zvonește că Brad are o relație cu un celebru model din Germania. Apariția lor împreună a întors toate privirile.

Cine este noua iubită a lui Brad Pitt

Tânăra cu aproape 30 de ani mai tânără este un model cunoscut din Germania. Modelul este o persoană discrete ce își păstrează detaliile din viața personală private. Puțini știu că, deși, are 27 de ani ea are deja un fiu. Ea a postat acum ceva timp un video împreună cu copilul la care a adăugat descrierea “Mama – fiu dansând împreună”. Nicole nu a păstrat poza pe rețelele sociale.

Chiar dacă este tânără, Nicole se implică în acțiuni caritabile. Empatia ei l-a impresionat pe Brad. Modelul s-a implicat și în mișcarea Black Lives Matter. De asemenea, ea s-a folosit și de postările pe Instagram pentru a atrage atenția împotriva abuzurilor asupra copiilor. Ea a vorbit despre acest subiect pe instastory “Este nevoie de o schimbare. Fii amabil cu oricine. Voi face la fel. #BLM #CLM”.

Unde au fost văzuți împreună

Nicole Poturalski sau Nico Mary cum este cunoscută în lumea modellingului a fost văzută împreună cu Brad în aeroportul Le Borget de lângă Paris. Actorul ținea capul în pământ și s-a ferit de ochii curioșilor. O sursă din anturajul lor a confirmat că cei doi se văd de ceva timp și și-au petrecut vacanța împreună, informează pagesix.com. Nicole a postat mai multe fotografii pe internet în care face referire la “iubirea ei” sau “jumătatea ei”. Chiar dacă nu a specificat direct că acestea sunt despre Brad Pitt, ultimele apariții confirm speculațiile.

Brad Pitt a fost căsătorit cu Angelina Jolie de care s-a despărțit în anul 2016. De atunci se află în mijlocul unui scandal cu mama copiilor lui. Cuplul are șase copii împreună, și din 2019 de când au divorțat legal încă sunt în proces pentru custodia copiilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: