Redactia.ro
Home » Monden » Cum arăta Brad Pitt în școală! Fiica actorului are trăsăturile identice FOTO

Cum arăta Brad Pitt în școală! Fiica actorului are trăsăturile identice FOTO

GALERIE FOTO (3) Cum arăta Brad Pitt în școală! Fiica actorului are trăsăturile identice FOTO

Mai multe imagini cu Brad Pitt au apărut în mediul online, iar fanii au fost absolut șocați atunci când au văzut cât de mult seamănă fiica lui Shiloh cu el în timpul liceului. 

Cum arăta Brad Pitt în școală

Brad Pitt este unul dintre cei mai cunoscuți actori din lume, fiind totodată și unul dintre cei mai răzviniți bărbați. A fost nominalizat ca cel mai sexy bărbat și multe dintgre doamne și-ar fi dorit o relație cu el.

Cum arăta Brad Pitt în școală! Însă, Brad Pitt nu a fost dintotdeauna așa. Pe vremea când era în școală, actorul era total diferit și nu se gândea că va ajunge actor. Deși avea de atunci abilități de actorie,  acesta s-a axat mai mult pe sporturi, făcând parte din echipele liceului unde a învățat, potrivit Hello Magazine.

Cum arăta Brad Pitt în școală! Fiica actorului are trăsăturile identice FOTO

Brad Pitt a urmat Liceul Kickapoo, unde a fost membru al echipelor de golf, tenis și înot. A participat la cluburile de bază și criminalistică, la diverse polemici și la muzicaluri. Mai multe fotografii din acea perioadă au apărut pe internet, astfel că fanii au fost uluiți când au observat cât de mult seamănă fiica acestuia cu el. Shiloh, în vârstă de 14 ani, are trăsăturile identice cu tatăl său de pe vreme când acesta era la școală.

Cum arăta Brad Pitt în școală! Fiica actorului are trăsăturile identice FOTO

Cum a ajuns Brad Pitt să fie actor

După absolvirea liceului, Pitt a fost admis la Universitatea din Missouri, în 1982, licențiat în jurnalism, cu specializare în publicitate. Ca membru al fraternității Sigma Chi, a apărut în câteva show-uri ale fraternității. Cum se apropia terminarea facultății, Pitt a văzut cum prietenii săi se angajau, însă el nu se simțea pregătit să se așeze undeva la casa sa.

I-au plăcut foarte mult filmele, despre care spunea că sunt un ”portal către diferite lumi” și, din moment ce filmele nu se făceau în Missouri, a decis să meargă acolo unde sunt făcute. Cu două săptămâni înainte de a-și obține diploma, Brad Pitt a părăsit universitatea și s-a mutat în Los Angeles pentru a lua lecții de actorie.

Cum arăta Brad Pitt în școală! În timp ce se chinuia să se stabilească în Los Angeles, Pitt a luat lecții de actorie de la actorul Roy London. A avut diverse profesii ocazionale, fiind pentru o perioadă șofer și chiar purtând costumul cocoșului „EL Pollo Loco” pentru a-și plăti lecțiile.

Cariera pe ecran a lui Brad Pitt a început în 1987 cu roluri minore în filmele No Way Out, No Man’s Land și Less Than Zero. Debutul său la televiziune a fost în noiembrie, același an, cu apariția specială în sitcomul Growing Pains, de pe ABC.

După ani de roluri ajutătoare în filme și apariții surpriză în seriale TV, publicul de peste graniță l-a recunoscut pe Pitt cu rolul său în filmul din 1991, Thelma & Louise. El a avut rolul lui J.D., un hoț mărunt care o ocrotea pe Thelma (Geena Davis). Scena în care el făcea dragoste cu Davis a fost citat ca fiind momentul în care Brad Pitt a fost văzut ca un sex-simbol.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: