Redactia.ro
Home » Știri » A murit fostul soț al Elodiei Ghinescu. Bărbatul a fost găsit fără suflare în casă

A murit fostul soț al Elodiei Ghinescu. Bărbatul a fost găsit fără suflare în casă

O veste tragică a lovit familia fostului soț al Elodiei Ghinescu, avocata dispărută în vara lui 2007.

Fostul soț al Elodia Ghinescu, Ciprian Mustață, a fost găsit mort în casă, scrie MyTex.ro. Trupul neînsuflețit a fost descoperit în cursul zilei de ieri.

A murit fostul soț al Elodiei Ghinescu

Ciprian Mustață avea 45 de ani și era agent de poliție la Brașov. Totodată, Fostul soț al Elodia Ghinescu a fost și director sportiv al echipei de fotbal Olimpic Cetate Râşnov.

„Sincere condoleanţe familiei şi Dumnezeu să-l odihnească!”, este mesajul de condoleanțe transmis de cei de la Olimpic Cetate.

Ciprian Mustață a fost primul soț al Elodiei Ghinescu. Cei doi au divorțat în 2002. Elodia Ghinescu a dispărut în noaptea de 29 spre 30 august 2007. Nici până în prezent, femeia nu a fost găsită.

Mama lui Cristian Cioacă, dezvăluiri șoc: „Elodia e în viață, se răzbună”

Cazul Elodiei a cutremurat întreaga Românie! Pe 29 august 2021 se vor împlini 14 ani de la dispariția avocatei Elodia Ghinescu. A trecut mai bine de un deceniu de atunci, iar acest caz misterios încă naște controverse.
Chiar mama lui Cristian Cioacă a făcut declarații uluitoare în cazul avocatei. Aceasta a declarat că „Elodia este în viață și se răzbună”.

„Credeţi-mă, eu vă zic că Elodia este în viaţă şi se răzbună. Ea cu Cristi se certau mereu şi ea îi reproşa că aduce mai mulţi bani decât el în casă. Acum e în viaţă, şi se răzbună pe Cristi, ăsta e scopul ei”, a declarat mama lui Cristian Cioacă, pentru Antena 3.

Cristian Cioacă a fost condamnat la închisoare pentru uciderea Elodiei Ghinescu, deşi cadavrul fostei avocate nu a fost găsit nici până în acest moment.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: