Redactia.ro
Home » Monden » A murit Matthew Perry, actorul care a făcut senzație în Friends. Care a fost, de fapt, cauza decesului

A murit Matthew Perry, actorul care a făcut senzație în Friends. Care a fost, de fapt, cauza decesului

Tragedia loveste inimile fanilor din întreaga lume: Matthew Perry, celebrul actor cunoscut pentru rolul său emblematic ca Chandler Bing în serialul „Friends”, a fost găsit mort la vârsta de doar 54 de ani. Această știre șocantă și dureroasă a fost anunțată lumii întregi într-o seară de sâmbătă, când trupul său a fost descoperit în propria sa casă din Los Angeles.

Matthew Perry a fost o figură adorată de milioane de oameni din întreaga lume, iar interpretarea sa iconică a lui Chandler Bing a adus bucurie și râsete în casele telespectatorilor timp de ani.

A murit Matthew Perry

Descoperirea tragică a avut loc în locuința sa, și anume într-o cadă cu hidromasaj. Cu toate acestea, a devenit scena unei tragedii care a cutremurat pe toți cei care l-au iubit și apreciat pe Matthew Perry de-a lungul anilor.

La momentul descoperirii sale, nu există nicio dovadă care să sugereze o posibilă crimă sau circumstanțe suspecte. Cu toate acestea, ancheta este în curs de desfășurare pentru a clarifica circumstanțele exacte ale acestei pierderi tragice. TMZ a obținut informații inițiale din surse anonime care indică lipsa oricăror semne de activitate criminală. Cu toate acestea, este important ca ancheta să continue și să aducă lumină asupra a ceea ce s-a întâmplat cu adevărat.

Reacțiile de tristețe și șoc nu s-au lăsat așteptate, în special din partea foștilor colegi de echipă ai lui Matthew Perry din „Friends”. Warner Bros Television Group, studioul care a produs celebrul serial, a emis un comunicat oficial în care a transmis: „Suntem devastați de moartea dragului nostru prieten Matthew Perry.” Această declarație reflectă impactul profund pe care îl avea actorul asupra celor care l-au cunoscut și au lucrat alături de el în industria divertismentului.

„Matthew a fost un actor incredibil de talentat și o parte de neșters a familiei Warner Bros. Television Group. Impactul geniului său de comedie a fost simțit în întreaga lume, iar moștenirea sa va trăi în inimile atâtor. Aceasta este o zi sfâșietoare și trimitem dragostea noastră familiei sale, celor dragi și tuturor fanilor săi devotați”, se mai arată în comunicat.

Ce s-a întâmplat imediat după decesul actorului

Imediat după anunțul tragic al morții lui Matthew Perry, au avut loc evenimente și reacții neașteptate. În scurt timp după vestea devastatoare, când numeroase elicoptere zbura deasupra casei actorului, mama sa, Suzanne, și soțul ei, Keith Morrison, au sosit la locul tragediei.

Aceștia s-au alăturat jurnaliștilor și ofițerilor din cadrul LAPD (Departamentul de Poliție din Los Angeles) care erau prezenti la fața locului pentru a gestiona situația. Cu eforturi considerabile, autoritățile au încercat să limiteze expunerea mediatică prin interzicerea transmisiunilor în direct ale evenimentelor.

Matthew Perry s-a născut în 1969 și era fiul actorului John Bennett Perry și al Suzanne Marie Langford, care la un moment dat a fost secretar de presă al fostului premier canadian, Pierre Trudeau. Copilăria sa a fost marcată de o perioadă de instabilitate, deoarece părinții săi s-au despărțit când el avea doar un an. El și-a petrecut anii copilăriei între Montreal și Los Angeles, făcând față provocărilor specifice unei familii divizate.

Cu toate acestea, Matthew Perry a experimentat o ascensiune uluitoare în industria filmului și televiziunii, devenind un nume cunoscut la nivel mondial. Momentul său de glorie a venit odată cu distribuția în celebrul serial „Friends”. Inițial numit „Friends Like Us”, acest sitcom a avut premiera pe NBC în 1994 și s-a dovedit a fi un succes copleșitor.

Serialul „Friends” a devenit rapid un fenomen cultural, transformându-l pe Matthew Perry și pe colegii săi de distribuție, precum Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc și David Schwimmer, în mega-staruri aproape peste noapte. Pe vârful popularității sale, un episod difuzat în ziua Super Bowl din 1996 și episodul final din 2004 au înregistrat peste 50 de milioane de spectatori în direct, evidențiind amploarea succesului acestui serial.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: