Redactia.ro
Home » Monden » A murit un actor de comedie iubit de români. Avea un talent deosebit. Suferea de insuficienţă cardiacă

A murit un actor de comedie iubit de români. Avea un talent deosebit. Suferea de insuficienţă cardiacă

doliu

Lumea filmului este mai săracă şi mai tristă după decesul unui actor important, care a marcat industria prin talentul şi devotamentul său.

Comicul american Bill Saluga, membru fondator al trupei de comedie de improvizație ”Ace Trucking Company”, și care a jucat în popularele seriale de televiziune „Seinfeld” și „Columbo”, a murit din cauza insuficienţi cardiace.

Recunoscut din „You can call me Ray”

Saluga a fost un actor extrem de popular al anilor ’60 și ’70, fiind cunoscut pentru rolul din „You can call me Ray”, potrivit Looper. Unele dintre cele mai memorabile apariții ale lui Bill Saluga au fost cele din diferite producții americane, comedii sau seriale polițiste.

A avut câteva apariții episodice în serialul polițist „Columbo”. A fost pe scenă la „The Mike Douglas Show” și a făcut schimb de replici și glume cu David Steinberg și legendarul Johnny Carson.

A jucat şi în Seinfeld

Versatilitatea şi talentul lui Bill Saluga i-au permis acestuia să treacă uşor la comedie. A fost distribuit în serialul de mare succes „Seinfeld” și în alte sitcom-uri emblematice precum „Home Improvement” și „Curb Your Enthusiasm”.

„Aud mulți oameni care spun acum că și copiii lor îmi știu rolurile”, afirma Saluga pentru The Washington Post în 1999. „Este incredibil că se întâmplă asta”.

Seinfeld, un serial despre „nimic”

Până la al patrulea sezon, serialul devenise cel mai popular şi de succes sitcom din istoria televiziunii americane.

Serialul urmăreşte viaţa lui de zi cu zi şi problemele în care intră alături de cel mai bun prieten George Costanza (jucat de Jason Alexander), vecinul Cosmo Kramer (Michael Richards) şi fosta iubită Elaine Benes (Julia Louis-Dreyfuss).

În „Seinfeld”, Jerry interpretează o versiune caricaturizată şi semi-ficţionalizată a propriei persoane.

Ca şi stilul personal pentru care este cunoscut în stand-up, personajul lui Seinfeld foloseşte cel mai mult observaţia, pe baza căreia face comentarii sarcastice despre obiceiurile prietenilor săi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: