Redactia.ro
Home » Știri » S-a stins o stea! Estelle Harris a încetat din viață la 93 de ani

S-a stins o stea! Estelle Harris a încetat din viață la 93 de ani

Actrița din Seinfeld, Estelle Harris, care a interpretat-o remarcabil și de neuitat pe mama lui George, Estelle Costanza, a murit pe pe 2 aprilie din cauze naturale, la vârsta de 93 de ani, fapt confirmat de către reprezentantul ei Michael Eisenstadt.

Estelle Harris a fost o actriță longevivă

Actrița a fost inclusă în proiecte importante până la vârsta de 90 de ani, fapt ce-I confirm longivitatea. Ultima producție a fost cea de la Toy Story 4 care a apărut în anul 2019.

Harris era bine cunoscută pentru vocea ei distinctă și sincronizarea comică pe care o avea pe ecrane, iar rolul ei în postura de mamă a lui George Constanza, Jason Alexander, în „Seinfeld”, a rămas și va rămâne în memoria serialului mult iubit.

Actrița a apărut în 27 de episoade ale faimosului serial Seinfeld, iar „scenele dintre ea și George Constanza au rămas ca momente epice de comedie în istoria show-urilor de televiziune”, punctează cei de la Daily Mirror.

Harris a dat viață inclusiv unor personaje din desenele animate, preferate de noi toți, cum ar fi: Mrs. Potato Head, din franciza „Toy Story”.

Actrița a apărut și în multe proiecte de animație mari și mici, referindu-ne la filme precum „Brother Bear” (2003) sau „Tarzan II” (2005) sau chiar seriale precum „Hercules”, „The Wild Thornberrys” și „Godzilla: The Seria”, toate acestea din 1998.

Debutul în carieră

Cariera actriței a debutat cu reclame și două roluri mici în filmele din 1977: „Looking Up” și „Summerdog”. Aceasta a atras atenția și a fost inclusă în proiecte mai mari care au debutat la mijlocul anilor ’80.

Una dintre cele mai notabile și de succes producții cinematografice din care a făcut parte pe marile ecrane, a fost „Once Upon a Time în America”, în regia lui Sergio Leone.
Estelle Harris a jucat și în serialele „Night Court” și în „Married… With Children” cu Familia Bundy.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: