Redactia.ro
Home » Homepage » Liz Sheridan, mama lui Jerry Seinfeld s-a stins la 93 de ani, la două săptămâni după Estelle Harris

Liz Sheridan, mama lui Jerry Seinfeld s-a stins la 93 de ani, la două săptămâni după Estelle Harris

GALERIE FOTO (2)

Liz Sheridan, mama lui Jerry Seinfeld s-a stins la 93 de ani, la două săptămâni după Estelle Harris
Sheridan a murit în somn din cauze naturale, la cinci zile după ziua ei de naștere, pe 10 aprilie, a declarat prietena și reprezentanta ei de lungă durată Amanda Hendon. Ea a interpretat-o pe Helen, mama iubitoare a lui Seinfeld, în populara comedie.

Liz Sheridan, moare „liniștită în somn” la 93 de ani

Sheridan a murit la două săptămâni după Estelle Harris, care a interpretat-o pe mama lui George în serial. A murit și Louie Anderson, comediantul și câștigătorul premiului Emmy. Acesta avea 68 de ani. Lui Sheridan îi supraviețuiesc fiica și ginerele ei.

Jerry Seinfeld îi aduce un omagiu „celei mai dulci și drăguțe mame din televiziune pe care și-ar putea-o dori un fiu”

Acesta i-a adus un omagiu „celei mai drăguțe mame din televiziune”, Liz Sheridan, care a trecut în neființă la vârsta de 93 de ani.

Comediantul american, care a jucat alături de Sheridan în serialul Seinfeld, a declarat că a fost norocos că a cunoscut-o pe actriță:

„Liz a fost întotdeauna cea mai dulce și mai drăguță mamă de televiziune pe care și-ar putea-o dori un fiu”, a scris Seinfeld pe Twitter, împărtășind o fotografie a celor două.

„De fiecare dată când venea la emisiunea noastră era cel mai confortabil sentiment pentru mine. Sunt atât de norocos că am cunoscut-o”, a mai adăugat.

Pe lângă celebrul său rol din Seinfeld, Sheridan a avut și o carieră prolifică pe scenă

Aceasta a apărut pe Broadway în piese și musicaluri în anii 1970, inclusiv „Happy End” și „Ballroom”cu Meryl Streep și Christopher Lloyd „Ballroom”, în 1977

Sheridan a scris mai târziu o carte, despre relația ei romantică din anii 1950 cu James Dean. Aceasta a fost publicată în 2000, și se numea „Dizzy and Jimmy: My Life with James Dean – A Love Story” (Dizzy și Jimmy: Viața mea cu James Dean – O poveste de dragoste). În carte esterelatată povestea lor de dragoste din momentul în care era dansatoare în New York și l-a întâlnit pe băiatul de 21 de ani care era fermier în Indiana și care abia ajunsese la New York via Hollywood. Tănărul a reușit să-I fure inima.

De asemenea, a fost multă vreme prietenă apropiată cu vedeta din „Bewitched”, Elizabeth Montgomery

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: