Redactia.ro
Home » Știri » A murit un îndrăgit actor și cântăreț! Acum 6 ani fusese diagnosticat cu o boală grea

A murit un îndrăgit actor și cântăreț! Acum 6 ani fusese diagnosticat cu o boală grea

lumanare doliu

Actorul și cântărețul australian Johnny Ruffo a încetat din viață astăzi, la vârsta de 35 de ani. Cu șase ani în urmă, acest talentat artist a fost diagnosticat cu cancer la creier.

Acum 6 ani fusese diagnosticat cu o boală grea

Johnny Ruffo și-a făcut debutul în rolul personajului Chris Harrington în popularul serial australian „Home And Away” în 2013, la doi ani după ce a participat la finala X Factor Australia.

„Cu inimile îndurerate, luăm rămas-bun de la iubitul nostru Johnny”, se arată într-un comunicat postat pe pagina sa oficială de Instagram.

Anunțul adaugă că actorul a plecat din această lume „înconjurat de iubita sa, Tahnee, și de familie”, descriindu-l pe Ruffo ca fiind un om extrem de talentat și fermecător.

În luna august a anului 2017, Ruffo a făcut cunoscut faptul că a primit diagnosticul de cancer la creier și a început un „tratament intensiv” pentru a-l combate, conform informațiilor furnizate de DPA și citate de Agerpres.

„Johnny a fost foarte hotărât şi a avut o voinţă puternică. A luptat până la final, cât a putut de mult. A fost un suflet atât de frumos, cu atât de multe de oferit. Te iubim, Johnny, şi ne vom aminti de tine pentru toată bucuria pe care ai adus-o în vieţile noastre. Odihneşte-te în pace”, se precizează în anunţ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Johnny Ruffo (@johnny_ruffo)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: