Redactia.ro
Home » Monden » A murit un mare actor! Fanii, în suferinţă şi durere: nu mai au lacrimi să-l plângă. A jucat în filme apreciate (VIDEO)

A murit un mare actor! Fanii, în suferinţă şi durere: nu mai au lacrimi să-l plângă. A jucat în filme apreciate (VIDEO)

Actorul Paul Geoffrey, care a jucat în „Better Call Saul” și în „Excalibur”, a murit la vârsta de 68 de ani. El a fost bolnav de cancer.

„Paul a murit din cauza cancerului pe 3 iunie, iar memoria sa este dusă mai departe de soția Sue Taylor și de cei trei copii, Alex, Oliver și Daisy”, scrie într-un necrolog publicat de Santa Fe New Mexican.

Cine este Paul Geoffrey?

Actorul Paul Geoffrey este cunoscut pentru rolul lui Bob din „Better Call Saul”, dar și pentru apariția în filmul „Excalibur”. Acesta a fost premiat la Festivalul de la Cannes din 1981 pentru cea mai bună contribuție artistică și a primit o nominalizare la Premiile Oscar pentru „best cinematography”.

Paul s-a născut și a crescut în Marea Britanie. În anii ’90 s-a mutat în Santa Fe, New Mexico.

A murit şi un actor din Breaking Bad

Mike Batayeh, cunoscut pentru rolul de manager al unei spălătorie transformată în laborator de metanfetamină din serialul „Breaking Bad”, a murit la vârsta de 52 de ani, a informat presa americană.

Familia actorului și comedianului a declarat pentru TMZ că acesta a murit acasă, în Michigan, în somn, pe 1 iunie, în urma unui atac de cord.

Batayeh nu a avut un istoric de probleme cardiace, potrivit familiei, descriind moartea sa ca fiind foarte bruscă. Mike Batayeh a apărut în trei episoade din serialul dramă de succes „Breaking Bad” în 2011. Serialul a rulat între 2008 și 2013.

„O pierdere devastatoare a unei vieți uriașe – Mike Batayeh, ai fost prietenul tuturor”, a scris regizorul și prietenul de la Hollywood Rola Nashef pe Facebook.

Doliu şi în România

Soția lui Alexandru Arșinel, Marilena, a murit, vineri, după doar 9 luni de la decesul fostului actor. Vestea a fost făcută publică chiar de către fiul actorului.

Fostul artist şi cea care avea să-i devină consoartă s-au cunoscut la un ștrand în 1968 și a fost dragoste la prima vedere. Alexandru Arșinel și Marilena s-au căsătorit ulterior, în același an.

În anul 2016, Marilena Arșinel a rămas imobilizată în scaun cu rotile, în urma unui accident nefericit. După decesul actorului, starea de sănătate a acesteia s-a degradat considerabil.

La sfârșitul lunii ianuarie, Marilena a ajuns în spital, fiind diagnosticată cu pneumonie. Femeia a avut nevoie de tratament și a rămas sub supravegherea medicilor. În urmă cu aproximativ o lună, Cristian declara că mama lui este internată într-un azil, unde primește cele mai bune îngrijiri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini