Redactia.ro
Home » Monden » Doliu imens în televiziune! Actorul din „Breaking Bad” a murit în somn / Colegii din serial sunt șocați de vestea tragică

Doliu imens în televiziune! Actorul din „Breaking Bad” a murit în somn / Colegii din serial sunt șocați de vestea tragică

GALERIE FOTO (2) breaking bad

Mike Batayeh, cunoscut pentru rolul de manager al unei spălătorie transformată în laborator de metanfetamină din serialul „Breaking Bad”, a murit la vârsta de 52 de ani, a informat presa americană.

Familia actorului și comedianului a declarat pentru TMZ că acesta a murit acasă, în Michigan, în somn, pe 1 iunie, în urma unui atac de cord.

Mike Batayeh a făcut stop cardiac în somn

Batayeh nu a avut un istoric de probleme cardiace, potrivit familiei, descriind moartea sa ca fiind foarte bruscă.

Mike Batayeh a apărut în trei episoade din serialul dramă de succes „Breaking Bad” în 2011. Serialul a rulat între 2008 și 2013.

În serial, Batayeh a jucat rolul lui Dennis Markowski, managerul spălătoriei industriale Lavandería Brillante – o acoperire notorie pentru a acoperi un laborator de metanfetamina. Mike Batayeh a fost, de asemenea, comedian și actor de voce.

De-a lungul carierei sale, acesta a avut apariții în mai multe filme, inclusiv „American Dreamz” și „Detroit Unleaded”, și în seriale de televiziune, inclusiv „The Bernie Mac Show” și „CSI: Miami”. De asemenea, a avut un rol vocal în „X-Men: Days of Future Past”.

Mike Batayeh provenea dintr-o familie numeroasă și avea 5 frați, potrivit unui necrolog online.

Mike Batayeh avea 52 de ani

Colegii plâng pierderea actorului

Colegii săi i-au adus un omagiu.

„O pierdere devastatoare a unei vieți uriașe – Mike Batayeh, ai fost prietenul tuturor”, a scris regizorul și prietenul de la Hollywood Rola Nashef pe Facebook.

„Și mă refer la toată lumea. Nu există nicio persoană căreia ți-am făcut cunoștință sau o chelneriță care ne-a preluat comanda pe care să nu o fi făcut să râdă, să gândească, s-o inspiri și s-o susții.”

„Ai fost superstarul pe care l-am admirat mereu și unul dintre cei mai amuzanți bărbați pe care i-am cunoscut vreodată”, a scris Yorg Kerasiotis, colegul lui Batayeh din „Detroit Unleaded”, „te rog să te odihnești în pace”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: