Redactia.ro
Home » Stil de viață » A născut, dar medicul nu îi dădea copilul. Ce făcea, de fapt, doctorul cu bebelușul în brațe

A născut, dar medicul nu îi dădea copilul. Ce făcea, de fapt, doctorul cu bebelușul în brațe

GALERIE FOTO (5) A născut, dar medicul nu îi dădea copilul

A născut, dar medicul nu îi dădea copilul. Doctorul Jaja din Statele Unite ale Americii a devenit viral în mediul online pentru felul său unic de a trata bebelușii nou-născuți. De fiecare dată când ajută mămicile să nască, acesta are un obicei special.

A născut, dar medicul nu îi dădea copilul. Ce făcea, de fapt, doctorul cu bebelușul în brațe

A născut, dar medicul nu îi dădea copilul. De-a lungul carierei sale de 40 de ani, Dr. Carey Andrew-Jaja a ajutat la nașterea a 8.000 de bebeluși primind porecla de „Doctorul care cântă”. Acesta a devenit cunoscut în mediul online după ce o mămică a făcut dezvăluiri emoționante. Dr. Jaja ajută în fiecare zi mămicile să aducă pe lume bebelușii lor, dar modul în care o face i-a emoționat pe mulți. Medicul este de părere că fiecare copil trebuie primi în lume cu un mare zâmbet și un cântec. Micuțul Ethan a avut norocul să fie adus pe lume de medicul Jaja, dar mai ales, a devenit foarte special pentru că tatăl său a fost adus pe lume de același doctor. Pentru celebrul medic ginecolog, nou-născuții nu sunt doar bebeluși, ci reprezintă viitorul lumii.

De fiecare dată când ajută la nașterea unui copil, medicul Jaja îl întâmpină cu un zâmbet și un cântec, declarând că este o mare onoare pentru el să facă acest lucru. Putem spune că primul glas pe care micuții îl aud este cel al medicului. Pe vremea când era rezident, un doctor mai în vârstă la întrebat dacă el le cântă micuților atunci când aceștia se nasc. Pentru că nu o făcea, Jaja a decis să întâmpine o nouă viață cu o melodie emoționantă. La fel s-a întâmplat și la venirea pe lume a lui Ethan, atunci când doctorul Andrew Jaja i-a cântat „La mulţi ani”. „Pentru mine este un lucru minunat în mâna mea, miracolul vieții.Uităm de toată criza care se petrece peste tot pentru un moment când vezi acel miracol al vieții în fața ta”, a spus specialistul.

Dr. Jaja s-a retras din spital

În luna iunie a anului 2019 Dr. Jaja și-a cântat ultima urare la spital, după ce a decis să se retragă din medicină. De fapt, specilistul a încetat să mai participe la nașteri, dar le vizita pe proaspetele mămică și pruncii lor și le cânta. Lindsay Grimes a fost una dintre ultimele mame care a primit acel cadou. „Suntem atât de încântați să avem această oportunitate în familia noastră”, a declarat Grimes.

Medicul Jaja i-a vizitat pe Grimes și pe fiul ei, Luella, și i-a cântat acestuia „Ce lume minunată”. Dr. Andrew-Jaya a spus că ultimul bebeluș căruia i-a cântat a fost la fel de important ca primul bebeluș la care a asistat. „Fiecare dintre ei este un individ. Știi, am născut mii și mii de copii. Când le cânt bebelușilor ăștia, cred că îi cânt unei viitoare persoane importante. Acesta este creditul pe care îl acord tuturor.”, a spus emotionant specialistul. Cu toate astea, moștenirea cântecului a fost preluată la Pittisburgh.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: