Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » A observat un garaj deschis și a fugit înspre el disperat. Când a văzut proprietara ce a făcut băiețelul acolo, a rămas șocată

A observat un garaj deschis și a fugit înspre el disperat. Când a văzut proprietara ce a făcut băiețelul acolo, a rămas șocată

GALERIE FOTO (2)

Un băiat a observat un garaj deschis și a fugit înspre el disperat. Proprietara a rămas șocată când a văzut ce a făcut băiețelul acolo. Băiatul a văzut un câine stând singur într-un garaj, moment în care a realizat ce are de făcut. 

 

Când a văzut proprietara ce a făcut băiețelul acolo, a rămas șocată

Josheste un băiat care iubește să se plimbe cu bicicleta pri cartierul în care locuiește ori de câte ori are ocazia. Într-o zi, în timp ce se plimba cu bicicleta, băiatul a obseravat că una dintre case avea un garaj deschis. Curios, băiatul a intrat înăuntru și a văzut un câine care stătea singur. Josh a mers imediat spre alee, și-a lăsat bicicleta și a fugit în garaj. Singurul lucru din mintea băiatului în acel moment era să îl îmbrățișeze mai repede pe cățel, nu să îi facă rău.

Câinele băiatului murise doar cu un an înainte, dar copilul încă era afectat de acest eveniment. Întregul incident a fost surprins de o cameră de supraveghere de-a casei. Proprietarul casei, Hollie Mallet, o femeie, a rămas șocată când a văzut întreaga scenă.

„Într-o zi, treceam prin filmări și i-am spus soțului meu: „Trebuie să vezi asta”, a spus proprietara câinelui.

,,Atunci (Josh) a venit și i-a dat o îmbrățișare cățelului, astfel încât am vrut să afăm cine era. Trăim într-un oraș mic, așa că toată lumea cunoaște pe toată lumea, dar nu îi cunoaștem pe toți copiii din cartier, pentru că nu avem copii mici”, a mai spus Hollie. 

Acest băiețel a iubit câinele atât de mult încât a vrut doar să fure o îmbrățișare rapidă și atât”, a mai explicat Hollie.

Femeia l-a căutat pe Facebook pe copil, alături de filmulețul care a fost surprins pe camerele de supraveghere, iar mama lui Josh și-a recunoscut fiul în filmuleț.

,,Josh vorbește despre câinele tău tot timpul! De fiecare dată când trecem, el se uită să vadă dacă stă acolo unde putea să o vadă. Pur și simplu nu am știut până acum că face lucruri de genul acesta. Aseară, când am văzut-o prima dată, am fost emoționată, dar și fericită și supărată, pentru că știe că nu poți intra pe proprietatea cuiva. Dar sunt fericită să știu că iubește câinii atât de mult. ”, a spus mama lui Josh după ce a văzut filmulețul. 

Femeia a luat imediat legătura cu proprietara câinelui,iar acum acesta are voie să meargă oricând să se joace cu cățelul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: