Redactia.ro
Home » Sport » A participat la „corona party”, iar acum plătește!

A participat la „corona party”, iar acum plătește!

A participat la "corona party", iar acum plătește!

Un fotbalist a participat la „corona party”, iar acum clubul l-a anunțat că îl va amenda. Este vorba de jucătorul celor de la Schalke 04, Amine Harit.

Amine Harit a încălcat regulile privind starea de urgență impuse de guvernul din Germania. Harit a petrecut împreună cu alți zece prieteni într-o cafenea, după ora de închidere. Poliția i-a găsit după ce a făcut un raid la miezul nopții, pe data de 19 martie. După ce s-a aflat despre isprava mijlocașului, oficialii echipei Schalke 04 au decis să-l amendeze pe fotbalistul marocan. Deocamdată nu s-a stabilit ce sumă va scoate din buzunare.

„Da, este corect va fi amendat. Sigur nu va scăpa. Deocamdată sunt, însă alte lucruri mai importante decât amendarea unor jucători. Avem multe lucruri de care trebuie să ne ocupăm”, a spus directorul sportiv al clubului, Jochen Schneider, potrivit Agerpres.

A participat la „corona party” și plătește

Internaționalul Amine Harit, care va fi amendat în cel mai scurt timp face donații pentru lupta împotriva COVID-19. Mijlocașul marocan a donat prin fundația ”Schalke ajută”. Prin aceasta suporterii echipei strâng alimente pentru oamenii fără ajutor din Gelsenkirchen. În acest moment, Germania a raportat peste 67.000 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus. La nivel mondial, până acum, 799,724 de persoane au fost infectate cu noul coronavirus, în timp ce numărul deceselor provocate de COVID-19 a ajuns la aproape 40.000.

Când se reia Bundesliga

Oficialii germani au anunțat astăzi, că Bundesliga s-ar putea relua pe 30 aprilie. Antrenamentele ar trebui să fie reluate pe 5 aprilie. Nemții și-ar dori ca acest sezon să se încheie până pe data de 30 iunie. Până la suspendarea campionatului s-au disputat 25 de etape din cele 34. Primul loc în clasament este ocupat de Bayern, în timp ce pe poziția a doua este Borussia Dortmund. Mai mulți medici din Germania spun că după părerea lor campionatul nu va putea fi reluat în acest an.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini