Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » A pierdut banii la păcănele, iar de teama soției, a mințit că a fost jefuit. Cum s-a dat de gol bărbatul

A pierdut banii la păcănele, iar de teama soției, a mințit că a fost jefuit. Cum s-a dat de gol bărbatul

Un bărbat din Iași și-a sunat soția și a spus că a fost jefuit, după ce a pierdut 1100 de lei la jocurile de noroc. A înscenat o tâlhărie chiar pe scara blocului unde locuiește. Totul s-a întâmplat în ziua de 8 Martie 2019, iar atunci când a auzit prin ce a trecut partenerul său, femeia a alertat speriată oamenii legii.

A pierdut banii la păcănele, iar de teama soției, a mințit că a fost jefuit. Cum s-a dat de gol bărbatul

Teama de soție l-a determinat pe un bărbat din Iași să pună în aplicare o scenetă în care și-a intrat foarte bine în rol. Chiar în ziua de 8 Martie, individul în vârstă de 34 de ani, a pierdut 1100 lei la păcănele. În urma acestui lucru, se aștepta să dea niște explicații clare, consoartei lui. Pentru a evita un scandal, a sunat-o și s-a plâns că a fost jefuit, potrivit stirileprotv.ro.

De 8 Martie, s-a aruncat singur pe scări şi i-a spus soţiei că a fost jefuit. VIDEO

Pentru a părea că totul este credibil, soțul femeii s-a pus pe jos, în scara blocului unde locuiește și și-a luat poziția de victimă. Speriată, aceasta a sunat la poliție. De altfel, bărbatul a fost transportat și la spital. Ajuns acolo, medicii au constatat că avea o alcoolemie mare și l-au lăsat să plece acasă.

Diana Cimpoeșu, şef SMURD Iaşi: “Bărbatul a declarat că şi-a pierdut starea de conştiență pentru câteva secunde aşa că a fost transportat la neurochirurgie pentru consult”.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal

A doua zi, tânărul s-a dus să depună plângere la poliție pentru tâlhărie. Însă, un lucru i-a scăpat. Atunci când a înscenat episodul, a omis faptul că în bloc sunt amplasate camere de luat vederi și așa a fost prins cu mâța-n sac. Pentru fapta lui, ieșeanul s-a ales cu dosar penal, dar a riscat și închisoare între 3 luni și 6 ani. De altfel, i-a fost întocmită și o amendă în valoare de 1000 de lei.

Ioana Bustiuc, IPJ Iași: “Pe numele bărbatului s-a deschis dosar penal pentru inducerea în eroare a organelor de poliţie, iar cercetările continuă.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: