Redactia.ro
Home » Știri » A plătit 100 de euro pentru o noapte de cazare în Mamaia, însă ce a găsit în camera de hotel l-a lăsat fără cuvinte. Uluitor ce a povestit turistul șocat: “Gândaci morți, mucegai și omleta neagră… “

A plătit 100 de euro pentru o noapte de cazare în Mamaia, însă ce a găsit în camera de hotel l-a lăsat fără cuvinte. Uluitor ce a povestit turistul șocat: “Gândaci morți, mucegai și omleta neagră… “

GALERIE FOTO (7)

Când vine vorba de vacanță, toată lumea se gândește la clipe de relaxare. Unii se gândesc că o locație cu prețuri ceva mai piperate ar putea însemna mai puține griji pentru condițiile de cazare, însă nu întotdeauna este așa. A simțit-o pe pielea lui un turist ajuns în stațiunea Mamaia, în iulie 2021.

Un hotel din stațiunea Mamaia, deschis tuturor turiștilor care doresc să își petreacă un sejur pe litoralul românesc, a reușit să stârnească cele mai negative reacții pe Internet. Deși o camera costă pe noapte și 100 de euro, condițiile nu sunt deloc la nivelul așteptărilor.

A plătit 100 de euro pentru o noapte de cazare în Mamaia, însă ce a găsit în camera de hotel l-a lăsat fără cuvinte

Un turist ajuns în hotelul din Mamaia a rămas șocat de ce a găsit în camera de hotel: de la mizerie, gândaci morți, mucegai la cada de duș, dar și prosoape murdar, la omletă neagră servită la micul dejun.

”Am stat 1 noapte, în tranzit fiind. Nu aș fi făcut această postare dacă nu s-ar fi adunat prea multe lucruri în neregulă. La peste 100 de euro pe noapte, camera dublă renovată, condițiile sunt mizerabile, nu am pretenții de 5 stele la 3 stele, însă curățenia ar trebui să fie impecabilă la orice număr de stele.

Las poze mărturie, vorbesc de la sine: gândaci morți în cameră, mucegai la cada cu duș, robineții oxidați, cojiți și neigienizați, prosoape îngălbenite cu pete de rugină, una dintre veioze avea un singur pin la ștecher, deci era nefuncțională și este pericol, priza de la capul patului nu poate fi folosită întrucât tăblia de la pat este prea lungă și acoperă priza. Omleta de la micul dejun neagră în secțiune, uscătorul de rufe de pe balcon era rupt, vrăjeala cu șezlongurile incluse = șezlonguri pe o plajă fără umbrele, dar asta nu-ți spune nimeni, că e necesar să vii cu umbrela de acasă, atitudinea personalului este plină de tupeu (recepție + restaurant).

Scriu această postare pentru cei care chiar iau în considerare un sejur la acest hotel să știe la ce să se aștepte. Cazarea a fost în luna iulie 2021”, a povestit pe Facebook turistul șocat, care a atașat imagini dezolante din camera de coșmar din hotelul din Mamaia.

Însă nu doar turistul care a stat o singură noapte la hotelul respectiv se plânge de condițiile de acolo. O altă persoană a mărturisit ce a trăit după ce a ajuns să se cazeze în același loc. Alte detalii de groază au ieșit la iveală în urma acestor dezvăluiri!

”Camera la 400 lei în care nu ai săpun la baie, prosoapele nu se schimba decât dacă faci gălăgie, o căldură în tot hotelul de mori, chiar și în sala de mese, cică bufet suedez, dar curge apa pe tine, cât aștepți la rând. Mâncarea lasă de dorit, cârnații stricați de ne-au ieșit bube la gură. Aparatul de cafea nu funcționează și stai la bar să-ți dea cafea, dacă are timp, barmanul.

În camere cică aer condiționat, dar este un motor de frigider care face o gălăgie de nu te poți odihni, de rece ce să mai vorbesc, merge de 3 zile și tot curge apa pe noi. Nu are balcon sau un loc unde să pui ceva la uscat când vii ud de la plajă. Gunoiul nu ți-l ia, doar dacă soliciți, de spălat prin camere sau măturat nisipul nici atât. Am plătit 3600 de lei pentru 5 nopți, dar mi-am adus de acasă toate cele necesare”, a mai detaliat un alt turist cazat la hotelul din Mamaia.

Etichete: