Redactia.ro
Home » Știri » A primit o amendă de 400 de lei imediat după ce și-a renovat apartamentul. De necrezut prin ce a trecut o femeie din București

A primit o amendă de 400 de lei imediat după ce și-a renovat apartamentul. De necrezut prin ce a trecut o femeie din București

vecini zgomotosi

Traiul la bloc nu este deloc ușor. Acest lucru l-a aflat și o femeie care recent și-a cumpărat un apartament în București. Fericirea produsă de achiziționarea unei locuințe a dispărut rapid după ce vecinii femeii au sunat la 112. Proprietara a fost obligată să plătească o amendă de 400 de lei!

Femeia a primit o amendă de 400 de lei din cauza plângerilor făcute de vecini

O femeie și-a cumpărat un apartament în București, însă starea în care se afla acesta nu era cea mai bună, așadar anumite lucrări au fost necesare. Vecinii au fost deranjați de faptul că muncitorii au folosit liftul pentru a căra sacii cu moloz și de mizeria produsă, așadar nu au stat prea mult pe gânduri și au sunat la Poliție. Oamenii legii și-au făcut apariția, iar proprietara a fost amendată cu suma de 400 de lei. Revoltată de cele petrecute, femeia și-a spus oful în mediul online și a cerut ajutorul internauților, întrebând dacă mai există persoane care s-au confruntat cu o problemă similară.

Femeia susține că intenționa să strângă mizeria rezultată în urma lucrărilor efectuate de către muncitori, însă vecinii nici nu au dorit să audă varianta sa și au cerut imediat intervenția polițiștilor.

Proprietara a povestit pe rețelele de socializare situația prin care a trecut

„Unde am greșit? De curând, am cumpărat un apartament în București, la etajul 5 al unui bloc de 10 etaje. A trebuit cojit până la placă, deoarece era îngrozitor de vechi și insalubru. Astăzi, am chemat 3 persoane cu o dubă pentru a căra, din apartamentul în renovare, un număr de 50 de saci cu moloz și spărturi de gresie.După 30 de minute de cărat saci, cu liftul (care la nevoie era lăsat să fie folosit de locatari) am auzit scandal la parter.

Era administratoarea chemată de un vecin de la parter, care striga că s-a făcut mizerie în lift și drept urmare a blocat liftul, a chemat politia și am primit amendă 400 de lei pentru mizeria din hol, praf mai ales. Urma a fi șters când terminam. Oricum am curățat. Vecinul mi-a s-a spus că nu am voie să folosesc liftul pentru cărat, doar pe scări, (5 etaje cu saci grei de câte 30 de kg.???). Că liftul este doar pentru persoane. Că cine are câini plătește în plus la lift. Că trebuia să chem de la salubritate, dar salubritatea nu intră și în bloc”, a fost mesajul acesteia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini