Redactia.ro
Home » Știri » A sărbătorit, în Complexul Studențesc din Timișoara, că a devenit bunic, dar a murit la petrecere. Ce s-a întâmplat?

A sărbătorit, în Complexul Studențesc din Timișoara, că a devenit bunic, dar a murit la petrecere. Ce s-a întâmplat?

Un licean voluntar la SMURD Buzău i-a salvat viața unei femeie de 80 de ani

A murit chiar în toiul petrecerii organizate de el. Un bărbat de 55 ani din Timişoara şi-a chemat prienii într-un bar din Complexul Studențesc din Timișoara pentru a sărbători că tocmai devenise bunic.

La un moment dat, după ce au băut mai multe pahare, acesta a încercat să coboare la subsolul clădirii, în zona băilor.

S-a lovit cu capul de trepte

În acel moment, bărbatul s-a dezechilibrat, a căzut și s-a lovit cu capul de trepte. Amicii de pahar au sunat imediat la 112, iar la fața locului au venit medicii, care s-au chinuit o oră să-l resusciteze, însă, din păcate, bărbatul și-a găsit sfârșitul chiar în brațele salvatorilor.

Bunicul a fost declarat decedat. Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Accident grav în Cluj: un bărbat a murit

Un bărbat de circa 50 de ani a murit şi alţi doi bărbaţi sunt răniţi şi au fost transportaţi la spital, în urma unui accident rutier care a avut loc sâmbătă între localităţile Gilău şi Căpuşu Mare.

„Pompierii au extras bărbatul, în vârstă de aproximativ 50 de ani, din autoturism. Acesta era în stare de inconştienţă şi fără semnele vitale.

Au fost aplicate împreună cu echipajul SAJ manevre de resuscitare, însă, din păcate, fără a reuşi să readucă semnele vitale ale bărbatului.

Alţi doi bărbaţi au fost consultaţi de către echipajele SAJ la locul accidentului şi au fost transportaţi la spital pentru investigaţii şi îngrijiri medicale. Conform primelor evaluări, aceştia erau în stare de conştienţă şi erau cooperanţi”, se mai arată în informarea ISU Cluj.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: