Redactia.ro
Home » Știri » A spus „DA!” curajului. Povestea emoționantă a unei mirese, gata să moară înainte să se căsătorească

A spus „DA!” curajului. Povestea emoționantă a unei mirese, gata să moară înainte să se căsătorească

POVESTEA EMOȚIONANTĂ A ALEXANDREI, O MIREASĂ CARE A FOST LA UN PAS DE MOARTE

O mireasă a fost la un pas de moarte chiar înainte să se căsătorească. Povestea Alexandrei i-a emoționat pe toți cei care au aflat-o. Chiar fotograful de la nunta ei a relatat-o, impresionat peste măsură de ea.

A spus „DA!” curajului. Povestea emoționantă a unei mirese, gata să moară înainte să se căsătorească

O poveste de iubire, un cuplu gata să își unească destinele și o încercare cumplită prin care au trecut cei doi, cât pe ce să îi despartă. Din fericire, povestea e cu final fericit.

Un fotograf de nuntă a relatat povestea pe pagina lui de Facebook. Alexandra, mireasa, a fost la un pas de moarte înainte să ajungă la altar. Iată ce a pățit cu puțin timp înainte de marele eveniment din viața ei, când pe chipul logodnicul ei a putut să vadă teama că ar putea să o piardă pentru totdeauna.

PORTRETUL UNEI INIMI CURAJOASE/PORTRAIT OF A BRAVE HEART

Cred că postarea mea de azi va fi mai diferită, deoarece vreau să vă povestesc puțin despre Alexandra, una dintre miresele mele de anul acesta.

M-am întâlnit cu ea acum vreo 4 ani la nunta unor prieteni comuni și mi-a spus așa: Pe tine o să te pun fotograf la nunta mea, numai să îmi pună mai repede Nicu inelul pe deget!

Uneori evenimentele mai puțin plăcute din viața noastră ne surprind chiar atunci când am vrea ca totul să fie perfect.

Cu trei săptămâni înainte de nunta lor, Alexandra m-a sunat și mi-a spus că a făcut infarct, dar că e bine și că nunta va avea loc. Vă las mai jos puțin din ce i s-a întâmplat:

>>>Pe 29 mai am făcut infarctul. Nicu era distrus, nu înțelegea ce l-a lovit, nu știa dacă mă mai întorc acasă. Cred că nu voi uita niciodată fața lui când m-au urcat în ambulanță. 😔 Era o panică și o disperare în ochii lui cum nu am mai văzut niciodată. Lor li s-a spus ca nu prea mai am șanse de supraviețuire… Am stat foarte mult cu infarctul și am ajuns târziu la spital, am intrat direct într-o intervenție, coronografie, și mi-au pus stentul, timp în care am făcut 2 stopuri. Am stat o noapte pe terapie intensiva. Luni dimineață m-au dus în salon și am stat până vineri internată. După ce am ieșit, a urmat o săptămână de pregătiri pentru nuntă și sâmbătă, 11 iunie, a avut loc nunta.<<<

Cam așa arată portretul unei inimi curajoase, a unei mirese superbe pe care o apreciez enorm. Știu că sună a clișeu expresia: love my job, dar asta pot să spun după toate poveștile de viață pe care le descopăr la fiecare cuplu pe care îl fotografiez. Curaj, dragă inimă❤️”, a scris fotograful în postarea de pe pagina de Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: