Redactia.ro
Home » Monden » A spus tot adevarul despre Theo Rose. Regizorul Anghel Damian, detalii picante despre soția sa

A spus tot adevarul despre Theo Rose. Regizorul Anghel Damian, detalii picante despre soția sa

Theo Rose a ales numele fiului ei și al lui Anghel Damian! Ce semnificație are

Anghel Damian, tânărul regizor cunoscut pentru implicarea sa în proiecte cinematografice și seriale de succes, a oferit recent un interviu pentru viva.ro, în care a vorbit deschis despre începutul relației sale cu Theo Rose. Acesta a povestit despre provocările și emoțiile resimțite după despărțirea de Lia Bugnar și despre cum s-a îndrăgostit de talentata artistă. Declarațiile sale aduc la lumină detalii neștiute despre relația lor și despre cum au reușit să depășească dificultățile întâmpinate.

Întâlnirea pe platourile de filmare și începutul unei noi povești

Anghel Damian și Theo Rose s-au întâlnit pe platourile de filmare ale serialului „Clanul”, iar conexiunea lor a fost instantanee. Tânărul regizor a recunoscut că a fost impresionat de talentul și potențialul actriței chiar de la prima interacțiune.

O văzusem pe Theo în diferite contexte profesionale – emisiuni și muzică – și îți dădeai seama din acele împrejurări că e un spirit ludic, polivalent și multitalentat. De la prima interacțiune am descoperit că are un potențial mare pentru actorie.

Îmi era teamă că timpul scurt în pregătirea proiectului o să fie o problemă, dar frica a fost risipită rapid. Are o viziune foarte corectă, pune munca înaintea talentului și d-asta evoluția ei a fost una spectaculoasă. Sper să își dorească în continuare și drumul acesta (al actoriei). Eu îi voi fi alături.”, a declarat Anghel Damian.

Provocările începutului și reacțiile publicului

În vara anului 2022, publicul a fost surprins să descopere legătura dintre Anghel Damian și Theo Rose. Această relație a început după ce regizorul a avut o relație de lungă durată, dar discretă, cu Lia Bugnar. Anghel a recunoscut că începutul poveștii sale cu Theo Rose a fost plin de incertitudini și provocări, în mare parte din cauza atenției mediatice și a zvonurilor care circulau despre ei.

Am fost prinși în acest tăvălug, s-au spus minciuni despre noi și, din păcate, oricât ai încerca să repari daunele produse de cancanuri, este foarte greu ca adevărul să fie vizibil în mijlocul acestor furtuni. Recunosc că am fost puțin bulversat la început, dar apoi m-am întors la esență, și anume să trăiesc pur și simplu, fiind perfect împăcat cu adevărul nostru.

Mă doare însă atunci când niște oameni sunt reduși la un subiect pus pe tarabă, când se instigă prin asta la jigniri și bullying social mediatic. Dar, indiferent ce a fost și ce va fi, am învățat să ignor orice nu are legătură reală cu adevărul vieții mele și al familiei mele.”, a spus Anghel Damian.

O familie unită prin iubire

În interviul acordat, Anghel Damian a vorbit și despre relația sa cu familia lui Theo Rose, confirmând că artista a fost primită cu căldură în familia sa și că legătura lor este una armonioasă și bazată pe dragoste reciprocă.

Totul a fost de un firesc extraordinar. Am fost «adoptați» instant, atât eu în familia ei, cât și invers. Împreună, suntem o familie cu de toate, cu diversitate și mult umor, uniți prin iubire,” a spus tânărul regizor.

Această deschidere și acceptare reciprocă au contribuit la consolidarea relației lor, oferindu-le un sprijin puternic în fața provocărilor. Anghel a subliniat cât de importantă este familia pentru el și pentru Theo, menționând că aceste legături sunt fundamentale pentru fericirea și stabilitatea lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: