Redactia.ro
Home » Monden » A stârnit hohote de râs la Schimb de mame, dar puțini știu prin ce trece în prezent. Mari, vorbește cu sinceritate despre problemele grave cu care se confruntă

A stârnit hohote de râs la Schimb de mame, dar puțini știu prin ce trece în prezent. Mari, vorbește cu sinceritate despre problemele grave cu care se confruntă

Chiar dacă de-a lungul timpului a stârnit o mulțime de hohote de râs și a distrat oamenii, puține persoane știu ce se află în spatele energiei bune pe care Mari de la Schimb de mame o emană. Femeia de 49 de ani s-a confruntat cu o problemă extrem de gravă și abia acum a reușit să vorbească despre asta.

Nu există persoană care să nu o cunoască și să nu își amintească de replicile memorabile ale sale, printre care se numără și „Nu apă!”. Dacă acum 12 ani acestea erau pline de haz, acum lucrurile s-au mai schimbat, iar Maria Tănase a întâmpinat multe probleme care au făcut-o să se schimbe.

Cu ce probleme se confruntă Maria Tănase de la Schimb de mame

Mari are fetele mari, realizate și este o mămică mândră. Fanii de pe rețelele de socializare îi sunt alături și o susțin, însă, din păcate, viața i-a dat o palmă și a doborât-o. Soțul său, Florin, cel care a susținut-o de fiecare dată și nu a judecat-o pentru alegerile pe care le-a făcut în viață, s-a îmbolnăvit și a ajuns pe masa de operații.

Într-un interviu mai sincer ca niciodată, Mari a mărturisit că bărbatul alături de care are două fiice se confruntă cu o boală foarte gravă și anume cancerul. Din păcate, Florin a fost supus deja unor intervenții chirurgicale, însă nu a scăpat de boala care îi macină corpul.

„Boala soțului ne-a pus capac. A avut un chist de când era mai tânăr, s-a vaccinat în pandemie, iar după, totul s-a transformat într-o tumoare și l-am operat în Timișoara. A venit biopsia, a arătat că este cancer malign, iar în urmă cu 3 săptămâni l-am operat pentru a doua oară. Recidivează destul de repede. Soțul meu urina sânge, iar când s-a dus la control și i-a spus doctorul, nu a vrut să îmi spună pentru că știe că eu am probleme de sănătate.

L-am fentat la un moment dat și am intrat în cabinet și mi-a spus domnul doctor. L-am întrebat dacă are cancer și el doar a dat din cap, iar asistenta a confirmat. În acel moment am simțit cum a picat spitalul pe mine”, a declarat cu lacrimi în ochi Maria Tănase la Cancan Exclusiv.

A redevenit domnișoară la 49 de ani

Maria Tănase i-a uimit pe toți în momentul în care a dezvăluit faptul că este gata să își vândă virginitatea, după ce redevenit domnișoară la 49 de ani. Aceasta a optat pentru o intervenție chirurgicală și a vorbit fără perdea despre acest moment.

„Chiar acum am o intervenție, am și copcile netrase. Miercuri am făcut două săptămâni de când am făcut o intervenție chirurgicală. M-am făcut fată mare, sunt din nou domnișoară. Am 49 de ani, dar sunt domnișoară, sunt fată mare din nou, am copcile netrase. Începe domnul doctor să îmi tragă câte două copci, sunt foarte multe copci, că să fii domnișoară te taie foarte mult, ca să fii strâmtă din nou.

Așa m-am și gândit. Să mă fac virgină și să-mi vând virginitatea pe 100.000 €. Nu e foarte mult 100.000 €! Sinceră să fiu, nu îmi mai trebuie să fie frumos, că e soțul meu frumos. Oricum, o fac cu ochii închiși, doar să meargă suta de mii de euro.

Mi-aș dori să nu se lărgească de prima dată. Prima să fie pe măsură mai micuță, ca să-l mai fentez pe unul și a doua oară, cu una mai mare, așa am gândit-o eu”, a explicat Mari.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: