Redactia.ro
Home » Știri » A sunat la DSP, dar nu a primit raspuns. Ce vedeta se lupta cu autoritatile

A sunat la DSP, dar nu a primit raspuns. Ce vedeta se lupta cu autoritatile

A sunat la DSP, dar nu a primit raspuns. Ce vedeta se lupta cu autoritatile. Prezentatoarea TV Octavia Geamanu a marturisit de curand ca s-a confruntat cu problemele dezvoltate de Directia de Sanatate Publica. Aceasta a sunat la institutie sa ceara ajutor.

Octavia Geamanu de la Antena 1 a declarat ca a incercat sa intre in legatura cu functionarii DSP, atunci cand sora ei  a fost nevoita sa se izoleze de familie, suspecta fiind de coronavirus. ”Îmi văd sora după mai bine de o lună, deși ne despart doar 5 km. Trebuia să iau șampanie, dar niciuna nu bea. A răcit puternic prin septembrie, a sunat la 112 pentru că avea febră, dureri musculare… Doar nu te gândești că ai putea avea altceva în afară de Covid. Oamenii care au venit să îi facă testul au fost minunați… Doar că după zeci de telefoane la DSP, Matei Balș, niciun răspuns! Never! Timp în care toți contacții ei au stat stresați, izolați la rândul lor. Eu nu apucasem să o mai vad înainte de răceala aceea, așa că mi-am văzut de viață, dar îngrijorată enorm pentru ea. S-a făcut bine din fericire după 10 zile. Dar tot mi se pare îngrozitor să treci prin asta și să nu știi dacă e albă sau neagră!”, a scris Octavia Geamanu pe retelele de socializare.

Si-a revazut sora dupa o luna

Octavia Geamanu si-a aratat ingrijorarea cu privire la sora ei cat timp a fost izolata de familie. Insa, lucrurile s-au indreptat dupa ce sora ei Luciana si-a revenit. „Acum e într-un call, lucrează de acasă din martie. Dar cum n-am văzut-o de mult, mi se pare mai frumoasă ca oricând! O iubesc enorm! Vă îmbrățișez cu bucurie!”

Prezentatoarea TV Octavia Geamanu a marturisit de curand ca s-a confruntat cu problemele dezvoltate de Directia de Sanatate Publica. Aceasta a sunat la institutie sa ceara ajutor.

Loading...