Redactia.ro
Home » Homepage » A supraviețuit incendiului de la Colectiv, iar acum este o mamă fericită: «Este tot ce avem nevoie să ne revenim!»

A supraviețuit incendiului de la Colectiv, iar acum este o mamă fericită: «Este tot ce avem nevoie să ne revenim!»

GALERIE FOTO (2) adina-apostol

Incendiul de la Colectiv, care a avut loc în data de 30 octombrie 2015, a curmat 64 de vieți și a schimbat destinul a zeci de familii. La șapte ani de la momentul teribil, supraviețuitorii încearcă să lase în urmă trecutul și să-și vadă așa cum pot mai bine de viață. Povestea Adinei Apostol este una emoționantă și reprezintă o adevărată lecție de putere și determinare.

Adina Apostol a devenit mamă, la șapte ani de la incendiul care era să-i pună capăt vieții

Adina Apostol se afla în Colectiv în noaptea incendiului și, din fericire, a scăpat cu viață. Flăcările au lăsat urme adânci pe pielea sa, Adina având nevoie de numeroase intervenții chirurgicale. Situația nu a fost deloc ușoară nici din punct de vedere psihologic, căci un astfel de eveniment nu poate fi uitat vreodată.

adina apostol
Adina Apostol a devenit mamă, la șapte ani de la incendiul care i-a schimbat întreaga viață

Atunci când s-a trezit din comă, pe un pat de spital din Belgia, Adina și-a spus că era mult prea devreme ca existența ei să se termine acolo, mai ales că nu devenise nici măcar mamă, lucru pe care și-l dorea nespus. După un șir lung de operații și multe obstacole, dorința Adinei a devenit realitate, iar în luna iulie 2022, supraviețuitoarea Colectiv și-a strâns în brațe fetița. Nimic nu poate egala sentimentul pe care l-a trăit atunci Adina!

„A fost un copil foarte dorit, doar că a trebuit să așteptăm mult din cauza operațiilor, care nu se mai termină, ca să pot să elimin din toate anesteziile și medicamentele pe care le-am luat de-a lungul anilor după Colectiv încoace. Este tot ce avem nevoie să ne revenim!”, a povestit Adina.

Au trecut șapte ani de la tragedie, iar Adina este mai puternică ca oricând și preferă să privească întregul eveniment ca o lecție de viață dureroasă, din care a tras concluzii importante.

„A fost cea mai grea încercare din viața mea și a familiei mele, dar cumva a fost un semn pentru mine că viața trebuie trăită pentru că este frumoasă. Un mare ars nu se recuperează niciodată 100%”, a concluzionat Adina.

65 de persoane au murit din cauza incendiului din Colectiv

Incendiul de la Colectiv a curmat viața a 64 de persoane. Cea de 65-a victimă nu a murit din cauza rănilor suferite, ci pentru că a decis să-și pună capăt zilelor, din cauza traumelor pe care le-a suferit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: