Redactia.ro
Home » Stil de viață » A trăit șocul vieții când a tăiat pepenele! Ce se afla în interiorul fructului

A trăit șocul vieții când a tăiat pepenele! Ce se afla în interiorul fructului

Pepene verde cu miez galben

O tânără din România a trăit șocul vieții sale după ce a cumpărat un pepene verde cu miez galben. Aceasta a postat fotografia pe Facebook, iar acest lucru a stârnit un val de reacții.

A trăit șocul vieții când a tăiat pepenele! Ce se afla în interiorul fructului

Fiindu-i poftă de pepene verde, o tânără s-a decis să cumpere dintr-un supermarket fructul. Nerăbdătoare să încerce pepenele, în momentul în care l-a tăiat, aceasta și-a dat seama că miezul fructului era de fapt galben, în loc să fie roșu, așa cum este în mod normal.

Speriată și nervoasă în același timp, tânără a postat fotografia cu fructul ciudat pe Facebook, moment în care mai mulți internauți au comentat.

Unii utilizatori au sfătuit-o să îl mănânce pentru că nu este nimic anormal cu pepenele, alții spunându-i că această specie de pepene este una ciudată.

De ce pepenele verde are miez galben? Beneficiile fructului

Pepenele verde cu miez galben este un soi de fruct îndrăzneț cu care mulți agricultori vor să își facă loc pe o piață.

Momentan, pepenele verde cu miez galben se vinde cu 50 la sută mai mult decât pepenele verde cu miez roșu.

Totodată, specialiștii le recomandă persoanelor diagnosticate cu diabet să consume acest fruct.

Nutriționiștii spun că pepenele cu miez galben este mai puțin galben pentru că nu conține atât de mult zahăr precum cel roșu.

“Conţinut foarte crescut în pectine care este un foarte bun pansament gastric. Conţinut crescut în unele substanţe de genul lecitinelor care înseamnă un bun tonic cerebral”, a spus medicul Cristina Bălănescu.

Reprezentanții hipermarketurilor au declarat că multă lume cumpără acest produs, ceea ce înseamnă că există interes pentru pepenele verde cu miez galben.

Pepenele cu miez galben s-a dovedit a fi o afacere profitabilă pentru un fermier din Ialomița, din localitatea Slobozia, care cultivă pepeni de mai bine de 20 de ani.

Fermierul a descoperit că hibridul cultivat este foarte bun și românii cumpără din ce în ce mai mult.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: