Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » A vrut să aibă cel mai mare posterior, așa că a făcut zeci de operații

A vrut să aibă cel mai mare posterior, așa că a făcut zeci de operații

GALERIE FOTO (4)

O tânără face furori pe rețelele de socializare cu formele sale apetisante. Totuși, ultimele fotografii cu femeia în costum de baie i-a împărțit pe internauți în doua tabere. Unii spun că arată foarte bine, iar alții susțin că a mers prea departe cu intervențiile chirurgicale, iar acum are un posterior dezirabil.

Un posterior bombat grație multor intervenții chirurgicale

O cheamă Kristyna Martelli și se mândrește cu un posterior uriaș. A început să-l opereze de la vârsta de 17 ani, când și-a mărit și bustul, iar acum nu se mai oprește. Femeia e de părere că un posterior nu e niciodată mare, așa că plănuiește o nouă intervenție.

De fapt, visul ei este să fie femeia cu cel mai mare posterior din lume. ,,Vreau să ajung să am cel mai mare fund din lume. Nu mă interesează părerea celor din jur, eu consider că arăt foarte bine și, după miile de mesaje pe care le primesc zilnic, consider că sunt extrem de sexy. Vi se pare că am operații estetice exagerate? Tocmai asta îmi doresc!”.

Internauții spun că exagerează cu operațiile

În timp ce unii spun că femeia are forme apetisante, alții spun că ar fi cazul să se oprească din intervențiile chirurgicale. Nu numai că o să-și pună viața în pericol dacă o să continue cu aceste „îmbunătățiri”, dar o să și arate dubios. Voi ce spuneți? A exagerat sau nu?

Amintim că toată isteria cu mărirea posteriorului a pornit de la Kim Kardashian. Starleta americană a devenit cunoscută grație intervențiilor chirurgicale la nivelul posteriorului și a stârnit un val în acest sens în rândul simpatizantelor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini