Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » A vrut să-și tatueze o semilună în vacanța din Cipru, dar rezultatul a făcut-o să plângă. Ce a ieșit FOTO

A vrut să-și tatueze o semilună în vacanța din Cipru, dar rezultatul a făcut-o să plângă. Ce a ieșit FOTO

GALERIE FOTO (2) tatuaj

Ceea ce se dorea o amintire plăcută s-a transformat într-o experiență urâtă pentru o turistă aflată în concediu, în Cipru. Tânăra a dorit să-și tatueze o semilună pe piele, dar rezultatul n-a fost deloc pe măsura așteptărilor sale.

Femeia a rămas dezamăgită de aspectul tatuajului ei

Femeia a crezut că nu vede bine atunci când s-a uitat la tatuajul făcut de un profesionist. Și-a dorit pur și simplu un tatuaj care să îi amintească de zilele de vară şi după ce trece sezonul estival! Dar din păcate, rezultatul o va urmă toată viața. Doar dacă nu dorește să-l îndepărteze cu laser.

Jessica Jones a plecat cu un gust amar din stațiunea Ayia Napa din Cipru. Desenul de pe brațul ei arată ca o banană veștejită, după cum chiar ea a spus prin intermediul unui scurt video, care a strâns rapid mii de aprecieri.

„Nu mi-aș mai face niciodată un tatuaj ieftin în Ayia Napa”, a scris Jessica în dreptul filmulețului său de pe TikTok, dând de înțeles că regretă alegerea făcută, potrivit Daily Star.

Reacțiile nu s-au lăsat prea mult așteptate, mulți dintre urmăritorii tinerii reacționând imediat. „Unde te-ai dus să-l faci pentru că nu voi merge acolo”, „Mă bucur că nu am mers cu tine acolo”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Unde ar trebui să vă faceți primul tatuaj

Dacă nu aveți nici cea mai mică idee despre durerea provocată de aplicarea unui tatuaj, ar trebui să alegeti o zonă mai puțin dureroasă, pe care o recomandă foarte mulți profesioniști, din experiența lor cu clienții și apropiații. Aceste zone sunt antebrațul, burta sau fundul.

Îndepărtarea cu laser a tatuajelor

Îndepărtarea tatuajelor cu laser este o tehnică inovatoare care permite ștergerea tatuajelor permanente de pe piele. Tehnica laser permite îndepărtarea tatuajelor deoarece fragmentează pigmenții care vor fi ulterior eliminați de macrofage, celulele sanguine care metabolizează aceste particule.

Este cea mai modernă și eficientă metodă de îndepărtare a tatuajelor, este simplă, sigură și produce rezultate fantastice eliminand complet cerneala multicoloră care se depune sub piele, spun profesioniștii

Tatuajele temporare, cel mai apreciat accesoriu de vară

În sezonul estival există o practică des folosită, mai ales de turişti, de a-şi face tatuaje temporare cu o cerneală denumită henna. Nu există stațiune din România în care să nu vezi măcar un singur stand unde este posibil acest lucru.

Medicii trag însă un semnal de alarmă. „Persoanele care au tendinţa de a face reacţii alergice mai bine le ocolesc. Cerneala neagră cu care se fac tatuajele temporare este făcută dintr-o combinaţie de coloranţi care duc la apariţia reacţiilor alegice. Aceştia trebuie să se gândească şi la riscuri. Chiar dacă această cerneală se estompează în câteva săptămâni, folosirea ei poate crea disconfort mare persoanei care alege să îşi facă un tatuaj temporar şi este alergică”, explică dr. Georgeta Dincă, specialist alergolog, imunolog.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: