Redactia.ro
Home » Monden » Abia acum s-a aflat adevărul. De ce a murit, de fapt, unica fiică a lui Elvis Presley

Abia acum s-a aflat adevărul. De ce a murit, de fapt, unica fiică a lui Elvis Presley

lisa presley

Lisa Marie Presley, singurul copil al legendarului Elvis și a lui Priscilla Presley, a trecut în neființă pe data de 12 ianuarie. Cu toate acestea, abia după 6 luni s-a aflat adevărul despre ce s-a întâmplat cu regretata artistă. La vârsta de doar 54 de ani, fosta soție a lui Michael Jackson a plecat din această lume, lăsând în urmă o moștenire muzicală impresionantă.

De ce a murit, de fapt, unica fiică a lui Elvis Presley

Conform informațiilor recente, artista a suferit un stop cardiac la doar două zile după ce a participat la ceremonia Globurile de Aur. În perioada precedentă decesului său, se pare că a pierdut în greutate între 40 și 50 de kilograme. În încercarea de a ajunge la o greutate cât mai mică, există informații că Lisa Marie Presley a consumat medicamente și opioide. Apropiații acesteia afirmă chiar că ar fi trecut și printr-o intervenție de micșorare a stomacului. Acești factori ar fi contribuit la decesul său, conform raportului emis de medicii legiști.

Lisa Marie Presley a fost un artist în adevăratul sens al cuvântului, a cărei muzică a captivat și a inspirat mulți ascultători. Cu o voce puternică și autenticitate în interpretare, ea și-a creat un stil distinct, îmbinând elemente de rock, country și muzică alternativă. Albumele sale, precum „To Whom It May Concern” și „Storm & Grace”, au fost apreciate de critici și au adunat o bază loială de fani.

Lisa Presley a avut o viață dificilă. Moartea fiului i-a pus capac

Viața lui Lisa Marie Presley nu a fost lipsită de provocări și greutăți personale. A luptat cu probleme de sănătate și dependențe, iar presiunea de a crește în lumina reflectoarelor a avut un impact asupra vieții sale. Cu toate acestea, a avut curajul să își exprime vulnerabilitățile prin muzică și a fost o sursă de inspirație pentru mulți care au trecut prin experiențe similare.

Cu doi ani înainte de moartea ei, Lisa Marie Presley a trecut printr-o dramă teribilă. Singurul ei fiu, Benjamin Keough, s-a sinucis la 27 de ani. El a fost găsit împușcat în piept pe fondul unui cocktail de droguri.

Vorbind despre moartea lui, Lisa Marie Presley spunea că durerea este de nesuportat. „Frumosul meu înger. Am venerat pământul pe care ai călcat, în această lume şi, acum, în Rai. Inima şi sufletul meu au plecat cu tine. Durerea de a nu fi cu tine în fiecare moment, în fiecare zi, este sufocantă. Nu o să mai fiu niciodată la fel. Te rog, aşteaptă-mă, iubirea mea şi ţine-mă de mână în timp ce mai stau aici pentru a le proteja şi creşte pe surorile tale mai mici şi a-i fi alături lui Riley. Ştiu că ai vrea asta. La mulţi ani, băiatul meu drag. Ai fost prea bun pentru această lume”, a fost mesajul Lisei Marie Presley, după moartea fiului ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: