Redactia.ro
Home » Monden » Abia acum s-a aflat! Petre Roman a spus ce s-a întâmplat între el și Mioara Roman înainte de divorț

Abia acum s-a aflat! Petre Roman a spus ce s-a întâmplat între el și Mioara Roman înainte de divorț

Petre Roman a povestit de ce s-a despărțit de Mioara Roman.

Petre Roman, figura centrală în istoria modernă a României, fost prim-ministru și participant activ la evenimentele Revoluției din 1989, a împărțit viața sa între căsnicia lungă cu Mioara Roman și o nouă etapă alături de o altă femeie. Despărțirea dintre el și Mioara Roman în 2007 a surprins mulți oameni, mai ales că cei doi au fost considerați un cuplu model în țară pentru mai bine de trei decenii.

Petre Roman și Mioara Roman s-au căsătorit în 1974, iar căsnicia lor a durat aproape 33 de ani. În perioada dificilă a prăbușirii regimului comunist, Petre Roman a fost un lider marcant al opoziției, iar sprijinul necondiționat al soției sale, Mioara, a fost un factor crucial în acele momente.

Petre Roman și Mioara s-au separat în 2007

Cu toate acestea, în 2007, cei doi au decis să meargă pe căi separate, iar Petre Roman și-a refăcut viața alături de o altă femeie. Despre motivul exact al despărțirii, fostul premier a fost discret și rar a abordat subiectul. Cu toate acestea, într-un interviu recent acordat lui Denise Rifai, Petre Roman a făcut declarații neașteptate despre Mioara Roman și despre ceea ce s-a întâmplat între ei înainte de divorț.

Petre Roman a menționat că Mioara Roman este o femeie cu numeroase calități, atât intelectuale, cât și feminine. El a subliniat că au fost împreună „la bine și la rău până când n-am mai fost împreună”. Politicianul a evitat să ofere detalii intime, dar a sugerat că în ultima parte a căsniciei lor, relația lor s-a schimbat semnificativ, iar el simțea că sprijinul și prezența Mioarei nu erau la fel ca înainte.

„Mioara Roman este o femeie cu foarte multe calități, atât intelectuale, cât și feminine. Am fost împreună și la bine și la rău până când n-am mai fost împreună. Altă explicație nu a mai fost necesară, deoarece toată lumea înțelege foarte bine cum e viața. De la un moment încolo nu a mai fost așa. Asta însă nu reduce cu nimic ceea ce cred despre ea, despre calitățile ei. E un om foarte capabil, o ziaristă excepțională, o mare vorbitoare de limbă arabă”, spune Petre Roman.

Petre Roman s-a iubit cu fiica lui Nicolae Ceaușescu

Cuplul Petre și Mioara Roman a fost o prezență publică puternică și admirată în perioada de după Revoluție, iar divorțul lor a fost perceput ca un eveniment surprinzător și trist de către mulți. Deși despărțiți, cei doi au rămas în lumina reflectoarelor, fiecare urmându-și propriile drumuri în viață.

O altă notă interesantă din biografia lui Petre Roman este o scurtă idilă cu Zoia Ceaușescu, fiica dictatorului Nicolae Ceaușescu, cu doi ani înainte de a se căsători cu Mioara. Cu toate acestea, relația lor s-a încheiat rapid sub influența decisivă a mamei lui Zoia, Elena Ceaușescu.

„Am cunoscut-o pe Zoia în 1972, a fost un moment foarte frumos, cu parfum de idilă. Când eu am cunoscut-o, eram de un an și jumătate la Toulouse, cu o bursă de care au beneficiat și alți două sute de români. Zoia era o fată foarte bine educată, o fată frumoasă, nu-ți dădea impresia că e fata cui este.

Da, am curtat-o, dar lucrurile s-au stopat, fiindcă s-a declarat împotriva acestei legături mama ei, Elena Ceaușescu, nu știu de ce. Slavă Domnului că s-a opus!”, a povestit Petre Roman în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: