Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » AboutHome.ro – Cum s-au schimbat obiceiurile de consum pe piața din România

AboutHome.ro – Cum s-au schimbat obiceiurile de consum pe piața din România

Abouthome.ro a luat naștere în anul 2020 și are ca scop să devină alegerea principală atunci când ne dorim produse de casă, gradină sau decorațiuni, bazându-se pe calitatea produselor, pe o experiență unică de cumpărături și în centrarea tuturor ofertelor pe nevoile și creșterea satisfacției clienților. Printre beneficiile oferite clienților se numără: transport gratuit la orice comandă, suport telefonic 7/7 sau retur gratuit.

Mai jos vom discuta 3 idei principale cu cei de la AboutHome.ro. Având în vedere că România este o piață dinamică și competitivă, dorim să aflăm ce stă la baza motivației și dorinței lor, atât în prezent cât și în perioada imediat următoare.

,, Totul a început în anul 2020 când pandemia a schimbat viețile multora dintre noi. Totul a pornit de la dorința de a oferi altceva pe piața bunurilor de consum nealimentare, iar motivația principala de a porni AboutHome.ro a început de la dorința de a oferi o gamă de produse de casă și gradină, bazându-ne pe o experiență WOW, în orice interacțiune pe care o avem cu consumatorul, iar noi considerăm că există mereu loc în piață pentru un business corect, care este centrat spre nevoile clienților. De aceea am hotărât să oferim transport gratuit pentru orice comandă plasată la noi, dar și un suport telefonic 7/7 pentru că știm ce important este ca atunci când ai nevoie de un sfat, de o consultanță să o primești la momentul potrivit. ”, spune Cristina Ciobanu – Business Developer la AboutHome.ro

  • Ce vă propuneți în perioada următoare ?

Încă de la început ne-am propus să îmbunătățim viața clienților oferind servicii și produse de calitate superioară. Pentru noi este foarte important să lucrăm cu produse de calitate, iar modul prin care comunicăm cu clienții este un atuu important în principiile noastre. Pe lângă aceste lucruri în perioada următoare dorim să continuăm investițiile în tehnologizarea website-ului companiei, în vederea simplificării procesului de achiziții.

  • Care au fost produsele vedetă în acest sezon ?

Greu de spus produsele vedetă, deoarece obiceiurile de consum s-au modificat începând cu anul 2020. Anul trecut am realizat cu toții ce important este să ne simțim bine în casa sau în gospodăria noastră, astfel încât produsele din categoria Home & Deco, au fost produsele care au încântat clienții companiei, iar in perioada următoare focusul nostru se va duce tot pe diversificarea gamelor de produse din aceasta categorie și oferirea unei game complete.

În concluzie atunci când pasiunea, dar și dorința de a face bine și a oferi produse de calitate și interacțiunea cu clientul să fie una în care este apreciat și respectat, nu are cum să nu ducă la succes.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini