Redactia.ro
Home » Sport » Academia Clinceni – FCSB 0-3! Tănase, mesaj pentru Gigi Becali

Academia Clinceni – FCSB 0-3! Tănase, mesaj pentru Gigi Becali

Academia Clinceni – FCSB 0-3

Academia Clinceni – FCSB 0-3. Elevii lui Bogdan Vintilă au câștigat ușor meciul și au ajuns la doar un punct de un loc în paly-off.

Florin Tănase a deschis scorul, din pasa lui Vali Creţu. Florinel Coman a luat la țintă de două ori bara. În repriza secundă. Florinel Coman a marcat pentru 2-0. Moruțan și-a trecut apoi și el numele pe lista marcatorilor. Tănase nu a ratat ocazia să-i răspundă lui Becali, după ce acesta supărat din cauza evoluțiilor slabe i-a transmis că “e plecat pe altă planetă”.

„ Acum gândul se îndreaptă către derby. Trebuie să câștigăm. Golul marcat îmi aduce încredere, probabil și revenirea… pe planetă. Am fost plecat. Eu cred că am făcut meciuri bune când am jucat în poziția de mijlocaș. Este foarte greu, pentru că nu am văzut nicăieri în lume ca un jucător să joace pe așa multe posturi”, a spus Florin Tănase, la Look Sport.

„Ne-am trezit, am strâns rândurile, am vorbit, cred că am făcut o treabă bună și sperăm să o ținem așa în continuare. Suntem la un punct de play-off, dar nu vreau să cred că s-a pus vreodată problema să nu prindem play-offul”, a declarat Bălgrădean.

FCSB se gândește deja la meciul cu Dinamo

Săptămâna viitoare are loc marele derby cu eterna rivală, Dinamo. Jucătorii dar și antrenorul se gândesc deja la acesta.

„Urmează un meci cu Dinamo, derby-ul în care avem o săptămână să îl pregătim și din care sperăm să ieșim învingători. Am stat patru ani acolo, m-am simțit foarte bine, acum sunt aici și mă simț foarte bine”, a spus Bălgrădean.

După ce la începtul sezonului au pierdut cinci meciuri la rând, acum roș – albaștrii au adunat 10 puncte în ultimele 4 meciuri.

Citește și: Simona Halep, în turul II la Beijing! S-a enervat cumplit în timpul meciului

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini