Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep, în turul II la Beijing! S-a enervat cumplit în timpul meciului

Simona Halep, în turul II la Beijing! S-a enervat cumplit în timpul meciului

Simona Halep, în turul II la Beijing

Simona Halep a câştigat fără probleme 6-1, 6-1 meciul cu Rebecca Peterson, din primul tur al competiţiei de la Beijing. În setul doi, românca s-a enervat pe unul dintre membrii staff-ului său.

Românca nu a avut nicio emoţie în meciul de astăzi. Nu o mai întâlnise pe sportiva din Suedia de 6 ani. A încheiat întâlnirea rapid fără să-i dea nicio şansă adversarei. Singurele momente mai tensionate au fost atunci când Simona Halep s-a ținut de spate în primul set, dar nu a solicitat intervenţia medicului. În setul al doilea, campioana de la Wimbledon s-a enervat pe unul dintre membrii staff-ului său. La scorul de 3-1 și 40-40, Simona Halep s-a supărat după ce persoanele din loja au strigat „haide”. „Se zice un „haide”când sunt la conducere. Spuneți ceva!”, a spus Simona Halep.

Va primi un bonus uriaş de la WTA

După prezenţa de la Beijing, constănţeanca va primi un bonus uriaş. Halep a participat la cele patru turnee Premier Mandatory din calendar și în toate cele cinci turnee Premier 5, astfel va primi un bonut de la WTA. Bonusul este primit de sportivele din TOP 10, care îndeplinesc anumite condiţii. În funcţie de locul ocupat se calculează şi suma pe care o primeşte fiecare. Sportiva clasată pe locul 1 va primi un milion de dolari. Locul 2, 700.000 dolari, iar locul 3, 650.000 dolari. Ultima clasată încasează 225.000 dolari.

Citeşte şi: Ianis Hagi, două goluri pentru Genk! Scene incredibile la finalul meciului!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini