Redactia.ro
Home » Sport » Ianis Hagi, două goluri pentru Genk! Scene incredibile la finalul meciului!

Ianis Hagi, două goluri pentru Genk! Scene incredibile la finalul meciului!

Ianis Hagi, două goluri pentru Genk

Ianis Hagi, două goluri pentru Genk. Fiul „Regelui” a făcut cel mai bun meci de când a ajuns în Belgia. A dat două goluri, însă ar putea fi anulate.

St. Truiden – Genk s-a terminat 3-3, iar Ianis Hagi a fost omul meciului. Echipa sa a condus cu 3-0, dar până la final a fost egalată. Evoluţia românului a fost comentată în toată presa din Belgia.

„Ianis Hagi a executat foarte bine o lovitură de la colț, iar Genk a deschis scorul. 24 de minute mai târziu, cel care a oferit pasa de gol a devenit marcator. Ianis a înscris în minutul 48, din penalty, și a majorat avantajul echipei sale. După o oră de joc, românul a marcat din nou, tot din penalty, iar scorul devenea 3-0”, scriu cei de la Walfoot.

„Primul gol al meciului a fost înscris după un corner foarte bine executat de colegul Ianis Hagi. Românul a făcut ca scorul să devină 2-0 de la punctul cu var. Tot el a fost cel care a marcat și golul cu numărul trei”, au notat cei de la Voetbalkrant.

Rezultatul meciului ar putea fi decis de comisii

Meciul s-a terminat la egalitate, dar Genk ar putea câştiga la masa verde din cauza evenimentelor de la finalul partidei. Arbitrul a oprit jocul de două ori din cauza incidentelor din tribună, iar la final a fluierat când mai erau câteva minute de joc. Suporterii lui St. Truiden au aruncat cu obiecte în portar. Prima dată meciul a fost întrerupt la scorul de 3-1. În minutul 90 arbitrul a oprit meciul, după ce şi fanii celor de la Genk s-au dezlănţuit fiind supăraţi pentru că favoriţii lor fuseseră egalaţi.

„Am fost obligat de Poliție să opresc meciul, pentru că siguranța jucătorilor nu mai putea fi garantată”, a spus după meci centrarul partidei.

Acum rezultatul va fi deis de comisii şi St. Truiden este la un pas să pierdă fiind consideraţi vinovaţi pentru că au fost organizatori.

Citeşte şi: Dan Alexa la un pas de a fi demis! Chindia – Astra 1-0!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini