Redactia.ro
Home » Sport » Dan Alexa la un pas de a fi demis! Chindia – Astra 1-0!

Dan Alexa la un pas de a fi demis! Chindia – Astra 1-0!

Dan Alexa la un pas de a fi demis

Dan Alexa la un pas de a fi demis. Astra a pierdut meciul cu Chindia, iar patronul Ioan Niculae a luat foc. Răspunsul antrenorului a venit imediat.

Înfrângerea cu Chindia i-a supărat rău pe șefii de la Astra Giurgiu. Se pare că aceștia se gândesc de ceva vreme să-l înlocuiască pe Dan Alexa. Se vehiculează deja și numele antrenorului care este dorit. Edi Iordănescu de la Gaz Metan Mediaș. După meci, patronul echipei Ioan Niculae nu și-a menajat deloc tehnicianul.

Astra cred că dacă nu avea noroc nu bătea pe nimeni până acum. Mai puțin pe băieți, dar pe antrenor în mod deosebit. Vom vedea dacă îl voi schimba”, a spus Ioan Niculae.

Dan Alexa i-a răspuns imediat patronului.

„Din punctul meu de vedere, evoluția a fost o rușine. După asemenea rezultat și evoluție este normal să fie supărat. Am o relație bună, dar dacă dânsul decide să mă schimbe asta este. Cu dânsul vorbesc, are părerea lui, am băgat jucătorii care erau apți și erau cei mai buni”, a spus Alexa, la Digi Sport.

Edi Iordănescu a mai pregătit-o pe Astra și în sezonul trecut al Ligii I.

Arbitrul a dat penalty, apoi s-a răzgândit

Chindia a obținut prima victorie pe teren propriu și a doua consecutivă. Chiar dacă echipa giurgiuvenilor a fost plină de vedete, Chindia a fost mult mai periculoasă. Singurul gol a fost marcat în minutul 83, de Vadim Rață. Cea mai controversată fază a meciului a fost în minutul 66. Arbitrul Andrei Chivulete a acordat o lovitură de la 11 metri, după un presupus henț făcut de Gabriel Simion. Cei de la Astra au contestat, iar arbitrul a decis să anuleze penalty-ul după ce s-a consultat cu colegii săi.

„Asta e echipa pe care o doream. Ei știu pentru ce joacă, știu că dacă terminăm mai repede campionatul au o promisiune din partea mea. Din punct de vedere tactic, și la Botoșani și acum am fost impecabili”, a declarat antrenorul celor de la Chindia, Viorel Moldovan, la Digi Sport.

Astra ocupă locul șapte în acest moment în Liga 1, cu 15 puncte, la egalitate de puncte cu FC Botoșani. Chindia este pe 10 cu 12 puncte.

“Ei au demonstrat că au mai multă voinţă ca noi. Bravo lor! Este normal să fie supărat patronul nostru, are speranţe mari, noi i-am promis ceva, la cum am jucat şi noi suntem supăraţi. Eu am un pariu cu patronul, clasarea în primele 3. Dar dacă vom aborda meciurile la fel nu vom avea nicio şansă la playoff,” a declarat Gabi Tamaş.

Citește și: Juan Manuel Correa, operaţie dificilă! Medicii vor să îi salveze piciorul pilotului

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: