Redactia.ro
Home » TV » Acces Direct are o nouă asistentă. Cine i-a luat locul lui Emily Burghelea

Acces Direct are o nouă asistentă. Cine i-a luat locul lui Emily Burghelea

GALERIE FOTO (5) Noua asistenta ACCES DIRECT

În urmă cu două săptămâni, asistenta tv de la emisiunea Acces Direct și-a anunțat demisia în direct din cauza Vulpiței.

Blondina a anunțat în direct că Veronica Stegaru este abuzată fizic de soțul ei, Viorel. La mai bine de două săptămâni, Emily a fost înlocuită de o nouă asistentă.

Cine este noua asistentă de la Acces Direct?

Emily Burghelea a creat o situație delicată la emisiunea Acces Direct și a decis să plece, iar multă lume i-a ținut partea, după ce a afirmat că Veronica Stegaru este agresată de soțul ei, Viorel.

În ediția de miercuri, a apărut alături de Mirela Vaida, nouă asistentă tv, Cosmina Adam. Aceasta este cântăreță de muzică populară, iar anunțul a fost făcut de către Mirela Vaida.

Publicul a fost curios cine o va înlocui pe Emily Burghelea, dar vestea a fost dată nu după mult timp, de către moderatoarea emisiunii.

De când a plecat Emily, toată lumea a așteptat cu sufletul la gură să afle cine o va înlocui. Iată că așteptarea a luat sfârșit, iar bruneta va putea fi urmărită în emisiune”, a spus Mirela Vaida în timpul ediției de miercuri, 1 iulie.

Cosmina Adam, fosta parteneră de scenă a lui Ciprian Silași

Ciprian Silași și Cosmina Adam s-au cunoscut pe vremea când erau invitați la mai multe emisiuni Tv, iar din acel moment cei doi au devenit prieteni buni.

Deși la un moment dat se zvonea că cei doi ar avea o relație de dragoste, aceștia au negat zvonurile și au declarat că există doar o relație de prietenie.

„Ne ştim din emisiuni. Ne-am cunoscut acum doi ani. Normal că ne-au ieşit vorbe. Până şi prietenele mele au crezut că noi doi suntem împreună!”, a spus în urmă cu ceva timp Cosmina Adam într-o emisiune televizată.

Totodată, Cosmina și-a anunțat urmăritorii de pe Instagram că va face parte din echipa emisiunii Acces Direct, mai exact va fi noua asistentă a show-ului.

Dragii mei,începând de astăzi pot spune ca traiectoria vieții s-a schimbat,cum nici nu mi-am putut închipui. Visurile mele devin realitate,sunt asistenta emisiunii Acces direct și reporter special.Nu va puteți închipui cat de fericitaaaaa sunt și ce simt eu acum! Multumesc celor ce s-au gândit la mine! ♥️’, a scris Cosmina Adam pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: