Redactia.ro
Home » Știri » Accident aviatic între un elicopter și un avion în Mallorca. Doi copii au murit

Accident aviatic între un elicopter și un avion în Mallorca. Doi copii au murit

Accident aviatic între un elicopter și un avion în Mallorca. Doi copii au murit

Accident aviatic între un elicopter și un avion în Mallorca.. Duminică a avut loc un accident aviatic între un elicopter și un avion de mici dimensiuni în Mallorca. Șapte persoane, dintre care doi minori, au murit în urma accidentului.

Accident aviatic între un elicopter și un avion în Mallorca. Doi copii au murit

Duminică un accident aviatic a avut loc în insula spaniolă Mallorca după ce un elicopter și un avion s-au ciocnit. În urma tragediei, șapte persoane și-au pierdut viața. Avionul ultraușor avea doi pasageri. Potrivit Poliției naționale a Spaniei, elicopterul transporta cinci pasageri, pilotul, un cuplu și doi copii minori ai cuplului.Elicopterul era înmatriculat în Germania, ceea ce nu ar însemna ca pasagerii erau de origine germană, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției naționale din Spania.

Guvernul regional al Insulelor Baleare a anunțat pe Twitter accidentul si numărul victimelor și a precizat că pasagerii avionului ultraușor erau doi adulți spanioli.
Nu există niciun supravieţuitor”, a anunţat administraţia regională.

Nu se cunosc cauzele accidentului

Autoritățile regionale au declarat că accidentul a avut loc la ora locală 13.35, în municipiul Inca, precizând un bilanț de cinci morți.

Momentan autoritățile nu au aflat cauza coliziunii între avion și elicopte, ambele fiind folosite pentru uz privat. În urma tragediei a fost declanșată o anchetă pentru a afla cauzele accidentului, iar identificarea victimelor este în curs. Pedro Sanchez, premierul spaniol și-a exprimat pe Twitter condoleanțele și solidaritatea cu familiile victimelor care și-au pierdut viața în accidentul aviatic.

Citeste si:Monica Anghel s-a accidentat. Cum arată acum artista?!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: